Βαθμολογία

Συγχαρητήρια από ΕΠΣΛ σε Τζήλο, Γκάγκα

Συγχαρητήρια ανακοίνωση προς τον Λαρισαίο διαιτητή Αθανάσιο Τζήλο, αλλά και τον επίσης Λαρισαίο επόπτη Δημήτρη Γκάγκα εξέδωσε η ΕΠΣ Λάρισας με αφορμή την παρουσία τους για ακόμα μια χρονιά στους πίνακες διαιτητών της Super League.

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση:

Η ΕΔ/Ε.Π.Σ.Ν. ΛΑΡΙΣΑΣ θέλει να εκφράσει τα θερμότερα συγχαρητήριά της στο διαιτητή κ. Τζήλο Αθανάσιο για την επιτυχία του τοσο στα γραπτά όσο κι στις αγωνιστικές δοκιμασίες της ΚΕΔ/ΕΠΟ και την εκ νέου συμμετοχή του στους πίνακες διαιτητών της 1ης κατηγορίας SuperLeague για την ερχόμενη χρονιά και του εύχεται καλή δύναμη, καλά παιχνίδια και να εκπροσωπεί πάντα επάξια την Ένωσή μας.
Επιπλέον, η ΕΔ/Ε.Π.Σ.Ν.ΛΑΡΙΣΑΣ θέλει να συγχαρεί και τον βοηθό διαιτητή κ. Δημήτρη Γκάγκα που και αυτός ανταποκρίθηκε με επιτυχία στις ανωτέρω δοκιμασίες και θα συνεχίσει να προσφέρει τις υπηρεσίες του την για ακόμη μια χρονιά από τους πίνακες της 1ης κατηγορίας. Θέλουμε να ευχηθούμε και στον Δημήτρη καλή δύναμη και καλά παιχνίδια συνεχίζοντας να κάνει υπερήφανη την Ένωσή μας.

Επίσης η ΕΔ/ΕΠΣΛ θέλει να εκφράσει τα συγχαρητήρια της στον Παρατηρητή Διαιτησίας 1ης Κατηγορίας SuperLeague κ. Λιόλιο Γεώργιο για την επαναξιολόγησή του στους πίνακες της μεγάλης κατηγορίας.

Για την ΕΔ/ΕΠΣΝΛ
Με εκτίμηση και περηφάνια,

ο Πρόεδρος

Μπουχλαριώτης Δημήτριος