Βαθμολογία

Κούγιας: «Άριστες οι σχέσεις με Αστέρα Τρίπολης»

Προσωπική δήλωση έκανε σήμερα (10/8) ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ ΑΕΛ Αλέξης Κούγιας με αφορμή την ανάρτηση του εκπροσώπου τύπου της ΠΑΕ Αστέρας Τρίπολης Γιάννη Ντάλλα.

Όπως ανέφερε ο κ. Κούγιας οι σχέσεις με την αρκαδική ΠΑΕ είναι άριστες και ότι να μην εκμεταλλεύονται κάποιοι εκ παραδρομής λάθη και να οικοδομούν στη πολιτική διαίρει και βασίλευε.

Αναλυτικά η δήλωση του κ. Κούγια:

Σε συνέντευξη μου προ ολίγων ημερών στο ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης ARENA FM, εξαιτίας λάθους πληροφόρησης από συνάδελφο ιδιοκτήτη ΠΑΕ Super League δήλωσα ότι μεταξύ των ευνοημένων χωρίς ποδοσφαιρικά κριτήρια (γηπεδικές εγκαταστάσεις – προπονητικά κέντρα – αριθμός φιλάθλων – αριθμός πρακτορείων ΟΠΑΠ στην περιφέρεια που εδρεύει η ΠΑΕ) από την ΟΠΑΠ ΑΕ για κεντρική χορηγία στην φανέλα είναι και η ΠΑΕ ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ.

Μετά την χθεσινή ανακοίνωση της ΠΑΕ ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ θέλω να δηλώσω τα εξής:

1. Λυπάμαι ιδιαίτερα διότι δεν θέλω να πιστεύω ότι εκ προθέσεως παρασύρθηκα από συνάδελφο μου και ανέφερα τα όσα ανέφερα για την φίλη ΠΑΕ ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ και

2. Ότι μετά τις εξηγήσεις οι οποίες έχουν δοθεί τόσο με τον ιδιοκτήτη αλλά και το διοικητικό περιβάλλον της ΠΑΕ ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ  οι σχέσεις μας έχουν αποκατασταθεί πλήρως και η συνεργασία μας με τους εκπροσώπους της ΠΑΕ ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ στο Δ.Σ. της Super League είναι άριστες.

Αυτά για να μην εκμεταλλεύονται κάποιοι εκ παραδρομής λάθη και οικοδομούν στην πολιτική του διαίρει και βασίλευε.