Βαθμολογία

Ισοπαλία (1-1) σε φιλική αναμέτρηση ΠΑΣ και Τηλυκράτης

Ισόπαλη με σκορ 1-1 ολοκληρώθηκε η χθεσινή (9/8) αναμέτρηση του ΠΑΣ Γιάννινα με αντίπαλο τον Τηλυκράτη στο Πανηπειρωτικό στάδιο.

Ένα δυνατό τεστ για τον Τηλυκράτη απέναντι στους Γιαννιώτες που έπαιξαν με αρκετούς μη βασικούς λόγω του προχθεσινού (8/8) φιλικού με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα.

Παρουσία περίπου 300 φιλάθλων η αναμέτρηση και κάτω από αφόρητη ζέστη με τον ΠΑΣ να έχει δοκάρι μόλις στο 2' με τον Λίλα και τον Τηλυκράτη να απειλεί με τον Καλογέρη στο 10'. Η ομάδα του Πετράκη άνοιξε το σκορ, τρία λεπτά μετά την έναρξη της επανάληψης με πλασέ του Ντόλοβατς για να απαντήσουν οι νησιώτες στο 74' με κοντινό σουτ του Σιδέρη. Ένα λεπτό αργότερα ο ΠΑΣ είχε και δεύτερο δοκάρι πάλι με τον Λίλα, με το 1-1 να μην αλλάζει μέχρι τέλους.

ΠΑΣ Γιάννινα (Γιάννης Πετράκης): Παπαϊωάννου (46’ Βενετικίδης), Μαυροπάνος, Αποστολόπουλος, Λίλα, Βιδάλ, Ζαχαρός (73’ Χαλκιαδάκης), Παπαδόπουλος Κ., Ζόγκος, Μπετρά, Ροντρίγκες (45’ Λιάπης), Ντόλοβατς.

Τηλυκράτης Λευκάδας (Ανδρέας Παντζιαράς): Καραγκούνης, Βρεττός, Βασίλας, Παναγιωτόπουλος, Ιασωνίδης, Πετράκος, Μπαλογιάννης, Κτενάς, Γραμματικόπουλος, Γκίκα, Καλογερής.

Επαιξαν και οι: Βλάχος, Καταγής Σπ., Μπαλί, Καταγής Λ., Φέτσης, Περιστέρης, Γεωργάκης, Βασιλείου, Σιδέρης.