Βαθμολογία

Κισσαμικός: «Πλάνο για δυνατή και βιώσιμη ομάδα»

Το πλάνο της δημιουργίας μιας δυνατής και βιώσιμης ομάδας παρουσίασε η διοίκηση του Κισσαμικού στο κόσμο της ομάδας στην ανοικτή συζήτηση που έλαβε χώρα στο Δημοτικό Στάδιο Κισσάμου.

Η ομάδα παρουσίασε το πλάνο στους φιλάθλους οι οποίοι πείστηκαν από αυτό και θα στηρίξουν όλη αυτή την προσπάθεια προκειμένου η αγαπημένη τους ομάδα να φτάσει όσο ψηλότερα μπορεί.

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση της χανιώτικης ΠΑΕ:

«Εποικοδομητική ήταν η ανοιχτή συζήτηση στο Δημοτικό Στάδιο Κισσάμου ανάμεσα στη διοίκηση και τους φίλους της ομάδας μας.

Ο πρόεδρος και το Δ.Σ. της ΠΑΕ Κισσαμικός εξήγησαν το πλάνο για την επόμενη ημέρα της ΠΑΕ και για το μέλλον του Π.Γ.Σ. “Κισσαμικός” και του Α.Σ. “Νέος Κισσαμικός” και απάντησαν στις ερωτήσεις που τους έγιναν από τους φιλάθλους του Συλλόγου μας.

Η αίσθηση που άφησε στο τέλος της αυτή η ανοιχτή συζήτηση είναι ότι όλοι έφυγαν από το Δημοτικό Στάδιο Κισσάμου καταλαβαίνοντας ότι αυτό που γίνεται είναι για το καλό της ΠΑΕ Κισσαμικός, τη βιωσιμότητά της και την περαιτέρω ανάπτυξη του Συλλόγου.

Η συντριπτική πλειοψηφία των φιλάθλων του Κισσαμικού τόνισε ότι θα υποστηρίξει αυτή την προσπάθεια όπως μπορεί γιατί υπάρχει όραμα και προοπτική να δούνε πιο ψηλά την αγαπημένη τους ομάδα».