Βαθμολογία

Οι «ερυθρόλευκοι» ηττήθηκαν δίκαια από τον Ατρόμητο

Μία εβδομάδα πριν το πρώτο παιχνίδι με τη Ριέκα για τα πλέι οφ του Τσάμπιονς Λιγκ ο Ολυμπιακός προβλημάτισε με την απόδοσή του στη φιλική ήττα με 1-0 από τον Ατρόμητο το βράδυ της Τετάρτης (9/8) στο Περιστέρι.

Οι παίκτες του Μπέσνικ Χάσι παρουσιάστηκαν κακοί, νωθροί και επιθετικά ακίνδυνοι, κάτι που προφανώς θα πρέπει να βελτιώσουν εν όψει των αναμετρήσεων με τους Κροάτες. Την ίδια στιγμή, ο τεχνικός των πρωταθλητών είδε τον Εμενίκε να αποχωρεί πολύ νωρίς από το ματς εξαιτίας τραυματισμού, ενώ αλγεινή εντύπωση προκάλεσε η συμπεριφορά του Φιγκέιρας.

Ο Πορτογάλος μπακ πήρε τη θέση του Μίλιτς στο 63', αλλά μόλις έξι λεπτά αργότερα αντικαταστάθηκε από τον Νικολάου μια και ήταν πολύ εκνευρισμένος, φεύγοντας μάλιστα κατευθείαν για τα αποδυτήρια.

Σε ό,τι αφορά τα νέα πρόσωπα των «ερυθρόλευκων», ο Ζιλέ ήταν κινητικός στο ντεμπούτο του, ενώ ο Μίλιτς έδειξε ότι χρειάζεται χρόνο για να προσαρμοστεί στη νέα του ομάδα. Από την πλευρά τους, οι Περιστεριώτες εμφανίστηκαν σαφώς βελτιωμένοι μετά τις πρόσφατες ήττες από Λαμία και Αστέρα Τρίπολης και πήραν δίκαια τη φιλική νίκη.

Οι «κυανόλευκοι» μπήκαν καλύτερα στο παιχνίδι και μέχρι το 25' είχαν τον έλεγχο του ρυθμού, με τον Ολυμπιακό να δείχνει να ξυπνά εν συνεχεία, χωρίς πάντως να φανεί απειλητικός. Στο δεύτερο ημίχρονο οι πρωταθλητές ήταν εντελώς εκτός κλίματος, η νωχελικότητά τους συνεχίστηκε και αυτό φάνηκε και στη φάση του μοναδικού γκολ της αναμέτρησης στο 83', με τον Χατζηισαΐα να πιάνει στον ύπνο την άμυνα των φιλοξενούμενων και με κεφαλιά μετά από κόρνερ του Ούμπιντες να βρίσκει δίχτυα.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Διαμαντόπουλος του Συνδέσμου Αρκαδίας.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (Νταμίρ Κάναντι): Μίρκοβιτς (82' Θεοδωράκης), Καρασαλίδης, Χατζηισαΐας, Γιαννούλης, Μάντσον (63' Ζησόπουλος), Κιβρακίδης (79' Νάτσος), Ούμπιντες, Βασιλακάκης (63' Βασιλείου), Κυριακίδης (63' Λαζαρίδης), Μανούσος (79' Μενσά), Ντάουντα (63' Ντιγκινί).

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Μπέσνικ Χάσι): Καπίνο, Ελαμπντελαουί, Ρέτσος, Βούκοβιτς, Μίλιτς (63' Φιγκέιρας, 69' Νικολάου), Ζιλέ, Ρομαό (73' Ζντιέλαρ), Μαρίν (46' Σεμπά), Καρσελά (46' Πάρντο), Φορτούνης (46' Ανδρούτσος), Εμενίκε (20 λ. τρ. Μπεν, 82' Ανσαριφάρντ).