Βαθμολογία

Α.Ε. Κιλελέρ: Δηλώνει ΕΤΟΙΜO για το μεγάλο άλμα!

Η Α.Ε. Κιλελέρ συνεχίζει με την ίδια σοβαρότητα και οργάνωση το περσινό πλάνο που φέτος επιθυμεί να τελειοποιηθεί. Η διοίκηση παραμένει με ηγέτη τον κ. Χρήστο Φτάρα που έχει 6 χρόνια στη θέση αυτή και με τον πετυχημένο τεχνικό κ. Δημήτρη Δανιλούλη που ανέλαβε πέρυσι στα μέσα της χρονιάς, έβαλε την δική του πινελιά και σίγουρα έβγαλε την ομάδα από την δύσκολη θέση, την έκανε περισσότερο ανταγωνιστική και κατάφερε τα ακατόρθωτα.

Της Βάσως Γκατζούλη

Με οδηγό την περασμένη σεζόν τα όνειρα της ομάδας είναι πολύ ψηλά, βάση του καλού υλικού που έχει συν της καλές προσθήκες που έγιναν με έμπειρους παίκτες, δεν το κρύβουν πως θέλουν όλοι μαζί το τέλος του 2018 να πανηγυρίσουν την άνοδο στην Α’ ΕΠΣΛ.

Η ομάδα βασίζεται σε ένα ρόστερ έμπειρων και νέων παικτών, έχει παραμείνει το 90% το περσινού υλικού και σίγουρα ατενίζουν το μέλλον με μεγάλη αισιοδοξία. Ο τεχνικός της ομάδας κ. Δημήτρης Δανιλούλης γνωρίζει πολύ καλά τα κατατόπια της κατηγορίας, αφού είναι ένας από τους πλέον έμπειρους τεχνικούς και θα προσπαθήσει να μεταφέρει όλα όσα πρέπει να γνωρίζουν οι παίκτες του για να ανταποκριθούν στο απαιτητικό πρωτάθλημα της Α1’ ΕΠΣΛ.

Η ομάδα είναι στο στάδιο της προετοιμασίας στο γήπεδο της Χάλκης και όπως μας τόνισαν θα είναι έτοιμοι μετά τον 15Αυγουστο να επιστρέψουν στην φυσική τους έδρα στο Κιλελέρ που γίνονται βελτιωτικές κινήσεις στο γήπεδο.

Τα νέα αποκτήματα

Οι δηλώσεις

ΧΡΗΣΤΟΣ ΦΤΑΡΑΣ (πρόεδρος)

«Θέλω να ευχηθώ καλή χρονιά με υγεία σε όλα τα σωματεία του ερασιτεχνικού μας ποδοσφαίρου, έχω την χαρά και την τιμή να είμαι 6 χρόνια πρόεδρος στην ομάδα του Κιλελέρ. Όσον αφορά για την περασμένη χρονιά, ήταν περισσότερο θέμα τάιμινγκ και πειθαρχίας, έτσι λοιπόν στο δεύτερο μισό του πρωταθλήματος ο κ. Δημήτρης Δανιλούλης έδειξε πως μπορεί να τα καταφέρει. Φέτος στην ομάδα μας παρέμεινε ο περσινός κορμός, επίσης κάναμε κάποιες καλές μεταγραφές και πιστεύω πως γίνεται σωστή δουλειά στην προετοιμασία. Θέλουμε να βγάλουμε τη χρονιά μας με υγεία χωρίς τραυματισμούς, ευελπιστούμε να βρεθούμε στις πρώτες θέσεις με το υλικό που έχουμε και εάν όλα αυτά τα καταφέρουμε μέχρι τέλους να κάνουμε και το άλμα της ανόδου».

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΔΑΝΙΛΟΥΛΗΣ (προπονητής)

«Θέλω να ευχηθώ υγεία σε όλους για τη χρονιά που έρχεται, άκρως επιτυχημένη η περασμένη χρονιά για το Κιλελέρ, αφού η ομάδα μεταμορφώθηκε και έφτασε σε αίσιο τέλος και βρέθηκε ψηλά. Όταν μου έγινε η δεύτερη πρόταση να ανανεώσω στην ομάδα ο μοναδικός στόχος που έθεσα ήταν να πρωταγωνιστήσει η ομάδα τη νέα χρονιά. Έγινε φυσικά δεκτός και έτσι ξεκινήσαμε τη χρονιά με πολύ όρεξη και πολλά όνειρα. Στην αρχή του προγραμματισμού μας ειλικρινά δεν περιμέναμε να εξελιχθούν τόσο καλά τα πράγματα, καθώς όλοι οι ποδοσφαιριστές που θέλαμε μηδενός εξαιρουμένου παρέμειναν στην ομάδα. Αυτό από μόνο του εδραίωσε την απόφασή μας για να πρωταγωνιστήσουμε και σε συνδυασμό με τις μεταγραφικές κινήσεις που έγιναν είμαστε στην ευχάριστη θέση να δηλώσουμε ότι η ομάδα πρέπει να αποδείξει ότι θα είναι στο γκρουπ των ισχυρών και θα αλλάξει κατηγορία. Όσον αφορά το ρόστερ, μένουν ακόμη δύο μεταγραφές για να ολοκληρωθεί. Δεν έχουμε να φοβηθούμε κανέναν και τίποτα. Μας περιμένει μόνο πραγματικά πολύ δουλειά, μεγάλη υπομονή και τρομερή επιμονή. Ότι και να συναντήσουμε πρέπει να το περάσουμε ανώδυνα και να συνεχίσουμε. Εύχομαι το Μάιο του 2018 όλοι μαζί να πανηγυρίζουμε την άνοδο του Κιλελέρ στην Α’ ΕΠΣΛ».

ΘΑΝΟΣ ΖΙΟΜΠΟΥΡΑΣ (παίκτης)

«Από 14 ετών αγωνίζομαι στην ομάδα του Κιλελέρ. Η περσινή χρονιά ήταν δύσκολη στην αρχή, όμως με την αλλαγή προπονητή που κάναμε καταφέραμε πολλά. Η διοίκηση είναι στο πλευρό μας, έχουμε άριστο κλίμα και ο προπονητής μας είναι εξαιρετικός. Έμεινε ο βασικός στην ομάδα, όμως έγιναν και προσθήκες με αξιόλογους παίκτες, όλοι μας θέλουμε να αλλάξουμε κατηγορία και θα προσπαθήσουμε με την σκληρή δουλειά να τα καταφέρουμε».

ΓΙΩΡΓΟΣ ΔΟΥΡΟΣ (παίκτης)

«Ήρθα τη φετινή χρονιά από την Αναγέννηση Καλοχωρίου όπου είχα πλήρη συμμετοχή στο πρωτάθλημα, η διοίκηση και ο προπονητής με πλησίασαν, γνώριζα πολύ καλά πως η ομάδα του Κιλελέρ είναι ανταγωνιστική, όλα τα παιδιά με αγκάλιασαν και με έκαναν να αισθανθώ πολύ οικεία. Έχουμε πολύ καλό υλικό και όλοι οι παίκτες δουλεύουν για να κάνουμε το βήμα παραπάνω που είναι το όνειρό μας στην μεγαλύτερη κατηγορία».

ΝΙΚΟΣ ΒΡΑΚΑΣ (παίκτης)

«Ήρθα στα μέσα της περασμένης σεζόν στο Κιλελέρ, παρότι η ομάδα την περσινή χρονιά μέχρι και τη μέση δυσκολεύτηκε, μετά τις προσθήκες που έγιναν και την αλλαγή προπονητή και το καλό υλικό κατάφερε μέχρι και να πρωταγωνιστήσει. Φέτος οι λόγοι που με κράτησαν στο Κιλελέρ είναι η καλή οργάνωση που έχει η ομάδα, το καλό υλικό και οι στόχοι που είναι υψηλοί για φέτος. Η ομάδα έχει ενισχυθεί σημαντικά σε θέσεις που πονούσε και απαρτίζεται από ένα κράμα έμπειρων και ταλαντούχων ποδοσφαιριστών, θα προσπαθήσει μέσα από την σκληρή δουλειά να κάνει πολλά περισσότερα πράγματα από πέρυσι».   

Εικόνες από την προπόνηση της Τετάρτης (9/8)