Βαθμολογία

Πόπη Τσαπανίδου: Έξαλλη η δημοσιογράφος!

Η Πόπη Τσαπανίδου αντιμετώπισε ένα δυσάρεστο περιστατικό. Το πρωί της Τετάρτης, η γνωστή δημοσιογράφος, ενημέρωσε τους διαδικτυακούς της φίλους μέσα από το Instagram πως έχει καταθέσει μήνυση καθώς, άγνωστος δημιούργησε σελίδα στο Facebook, χρησιμοποιώντας το όνομά της, με σκοπό να πουλάει… «ματζούνια»!

Με μία μακροσκελή ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό περιέγραψε τι ακριβώς της συνέβη, ενώ παρακάλεσε να ενημερώνεται αν κάποιος πάρει είδηση ότι χρησιμοποιούν το όνομα της για κερδοσκοπική χρήση.

«Αγαπητοί φίλοι, πρόσφατα ενημερώθηκα μετά από μηνύματά σας στο inbox και στο messenger πως έχει δημιουργηθεί μια σελίδα στο Facebook στο δικό μου όνομα μέσω της οποίας ανεβαίνουν sponsored posts διαφημιστικά για πωλήσεις serum και διαφόρων άλλων «ματζουνιών». Μέσα σε λίγες ημέρες μάλιστα κατάφερε να κάνει το κάθε post περισσότερα από 260 χιλιάδες views.Μόλις το έμαθα απευθύνθηκα αμέσως στην Διεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος και κατέθεσα ΜΗΝΥΣΗ με τη βοήθεια της δικηγόρου μου κας Αριάδνης Νούκα.

Αν και οι άντρες της Διεύθυνσης Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος κινήθηκαν εξαιρετικά γρήγορα, περίμενα να ολοκληρωθούν οι διαδικασίες και να σας ενημερώσω τώρα που τα ηλεκτρονικά ίχνη των επιτήδειων που έδρασαν χρησιμοποιώντας το όνομά μου είναι πια στα χεριά των αρμοδίων διωκτικών αρχών», έγραψε, μεταξύ άλλων, η Πόπη Τσαπανίδου.