Βαθμολογία

Παραίτηση Θάνου Κουτσούκη από την προεδρία του Αμπελωνιακού

Την παραίτησή του από την προεδρία της ομάδας του Αμπελωνιακού ανακοίνωσε, μέσω δήλωσης του, ο Θάνος Κουτσούκης.

Ο μέχρι πρότινος πρόεδρος της ιστορικής ομάδας του Αμπελώνα στην επιστολή αυτή αναφέρει τους λόγους που τον οδήγησαν στην παραίτηση από το σύλλογο και είναι πέρα από προσωπικοί, αλλά και ότι δεν μπορεί πλέον να προσφέρει αυτά που επιθυμεί στο σύλλογο.

Όπως τονίζει, τις ανησυχίες που είχε για το σύλλογο τις μοιράστηκε με τα λίγα μέλη που έδιναν το παρών στις γενικές συνελεύσεις της ομάδας και δήλωνε διάθεση να προσφέρει από άλλο πόστο στην ομάδα, ή αν αυτό δεν γινόταν να μοιραζόταν τις αρμοδιότητες με μια ισχυρή και πολυπληθή διοίκηση.

Τέλος καλεί όλους της κοινωνίας του Αμπελώνα, όπως και τους ανθρώπους της ομάδας να στηρίξουν την προσπάθεια που έχει γίνει όλα αυτά τα χρόνια, προκειμένου αυτή να μην πάει χαμένη.

Αναλυτικά η δήλωση του κ. Κουτσούκη:

Με την παρούσα δήλωση θα ήθελα να κοινοποιήσω προς όσους ενδιαφέρονται την απόφαση μου να παραιτηθώ από την προεδρεία του συλλόγου Α.Ο. Αμπελωνιακος. Οι λόγοι της παραιτήσεως είναι από τη μια προσωπικοί και από την άλλη διότι θεωρώ ότι μ'αυτόν τον τρόπο προσφέρω την καλύτερη δυνατή υπηρεσία στο σύλλογο. Σαν πρόεδρος και υπό τις παρούσες συνθήκες διαπιστώνω ότι πλέον δεν μπορώ να προσφέρω αυτά που επιθυμώ για τον ιστορικό σύλλογο του Αμπελωνιακου μιας και οι απαιτήσεις που έχει και θα πρέπει να έχει ο σύλλογος είναι ιδιαίτερα υψηλές.

Τις ανησυχίες μου αυτές τις μοιράστηκα με τους λίγους απ τα μέλη που παρουσιάστηκαν στις Γενικές Συνελεύσεις οι οποίες πραγματοποιήθηκαν κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού και δήλωσα τη διάθεσή μου να προσφέρω από άλλη θέση στο σύλλογο ή αν δεν ήταν εφικτό τουλάχιστον να παρέμενα αλλά να μοιραζόμουνα τις αρμοδιότητες με μια ισχυρή και πολυπληθή διοίκηση. Κάτι τέτοιο δεν είναι κατά πως φαίνεται δυνατό να συμβεί. Οι άνθρωποι που αποφάσισαν να συμμετέχουν ενεργά είναι ελάχιστοι και φυσικά δεν μπορούν να σηκώσουν όλο το βάρος της λειτουργίας του συλλόγου.

Καλώ, λοιπόν, τα υπόλοιπα μέλη του Δ.Σ. είτε να ορίσουν κάποιον άλλο πρόεδρο που θα διαθέτει μεγαλύτερη διάθεση και πιο πολλές δυνατότητες από εμένα ή να προκηρύξουν διαδικασίες για εκλογή νέου Δ.Σ. Από τη μεριά μου αν το νέο συμβούλιο επιθυμεί θα συνδράμω με όλες μου τις δυνάμεις από οποιοδήποτε πόστο για να παραμείνει ο Αμπελωνιακος αυτός που πρέπει να είναι. Αν πάλι δεν επιθυμούν τη συμμετοχή μου θα παραμείνω απλός φίλαθλος χωρίς καμία διάθεση παρεξήγησης.

Τα έγγραφα του συλλόγου και οι σφραγίδες παραμένουν εδώ και κάποιο χρονικό διάστημα στην κατοχή του Γενικού Γραμματέα του Συλλόγου και δικηγόρου κυρίου Κατσαβού Κωνσταντίνου ο οποίος διατηρεί δικηγορικό γραφείο στη Λαρισα επί της οδού Δευκαλίωνος. Όποιος επιθυμεί οτιδήποτε διαδικαστικό θα πρέπει να έρθει σε επαφή μαζί του. Για μετακινήσεις ποδοσφαιριστών ο κύριος Κατσαβος είναι αναρμόδιος να παρέμβει διότι θα πρέπει για οποιαδήποτε μεταβολή πραγματοποιηθεί να υπάρχει προηγουμένως γραπτή απόφαση του Δ.Σ. του συλλόγου.

Θα ήθελα να κλείσω τη δήλωση μου τονίζοντας ότι ο Αμπελωνιακος έχει στη διάθεση του αυτή τη στιγμή ένα εξαιρετικό σύνολο ποδοσφαιριστών τόσο στο αντρικό τμήμα όσο και στην ακαδημία οι οποίοι στο άμεσο μέλλον θα ξεχωρίσουν. Επίσης διαθέτει από τις καλύτερες σε πανελλήνιο επίπεδο εγκαταστάσεις μεταξύ των ερασιτεχνικών ομάδων με φωτειζόμενα γήπεδα, κλειστό γυμναστήριο, βοηθητικά γήπεδα, οργανωμένα αποδυτήρια κ.α.

Είναι κρίμα, επομένως να αφήσουμε όλα αυτά που χτίστηκαν με πολύ κόπο να πάνε χαμένα. Οι δυνατότητες του συλλόγου είναι τεράστιες και οι δυνατότητες της τοπικής κοινωνίας της πόλης του Αμπελώνα για να στηρίξει ένα τέτοιο σύλλογο ακόμη πιο μεγάλες. Μόνος του όμως κανείς δεν μπορεί να κρατήσει το σύλλογο αυτό. Ούτε κι εγώ σκοπεύω να συνεχίσω να το κάνω ή με τη  βοήθεια δυο, τριών ανθρώπων. Θα παραμείνω στο πλευρό του συλλόγου αλλά δεν μπορώ πλέον να τραβήξω μπροστά. Ευχαριστώ θερμά όσους στήριξαν την προσπάθεια όλα αυτά τα χρόνια καθώς και τους ποδοσφαιριστές που φόρεσαν τη φανέλα της ομάδας.

Με εκτίμηση

Κουτσούκης Θάνος