Βαθμολογία

ΑΕΛ και Ολυμπιώτισσες μαζί

Σε ακόμα μία σημαντική κίνηση προχώρησε η Γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου της ΑΕΛ μετά την απόφαση για λειτουργία σχολών ποδοσφαίρου σε Ελασσόνα, Φάρσαλα και Καρδίτσα. Συγκεκριμένα στην πόλη της Ελασσόνας η ΑΕΛ θα επεκτείνει την συνεργασία της με τις Ολυμπιώτισσες, με την τοπική ομάδα να λειτουργεί σαν θυγατρική της και την από κοινού συμμετοχή ομάδας στην Γ' Εθνική Γυναικών.

Στόχος της συνεργασίας είναι να προβληθεί ακόμα περισσότερο το άθλημα στην περιοχή της Ελασσόνας μέσα από μία ομάδα που θα αποπνέει υγεία και εμπιστοσύνη, με την ΑΕΛ να δίνει την δυνατότητα στις νεαρές αθλήτριες από την Ακαδημία να αποκτούν αγωνιστικές εμπειρίες με την συμμετοχή τους στο πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής. Θέληση των υπευθύνων της ομάδας είναι τέτοιου είδους ενέργειες να γίνουν και τα επόμενα χρόνια και σε άλλες περιοχές του Νομού.

Την ομάδα που θα αγωνιστεί στο πρωτάθλημα θα προπονεί ο προπονητής των Ακαδημιών της ΑΕΛ Βασίλης Πάνος, κάτοχος διπλώματος UEFA Α' με άμεσους συνεργάτες του τον προπονητή της σχολής στην Ελασσόνα και τον Γυμναστή της Γυναικείας ομάδας της ΑΕΛ Άκη Οικονόμου.

Προπονητής στην Ακαδημία της Ελασσόνας θα αναλάβει ο πρώην προπονητής στις Ακαδημίες του Π.Ο.Ε Βασίλης Τσονούλης, ο οποίος είναι κάτοχος διπλώματος UEFA B'. Γονείς και αθλήτριες μπορούν να επικοινωνούν για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την λειτουργία της Ακαδημίας στα 6973826490 και 6906205053. Οι προπονήσεις αναμένεται να ξεκινήσουν στις αρχές Σεπτεμβρίου.