Βαθμολογία

Άνεμος αισιοδοξίας στον «Κεραυνό» Δένδρων

Άνεμος ποδοσφαιρικής αισιοδοξίας πνέει από χθες στην μικρή κοινωνία των Δένδρων Τυρνάβου, μετά από κάποια «σύννεφα» που είχαν εμφανιστεί σε αυτή, με αφορμή μια έντονη διαμάχη που είχε προκληθεί, σε σχέση με τις εκλογές στην Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Νομού Λάρισας.

Η διοίκηση του ιστορικού ερασιτεχνικού σωματείου, υπό την προεδρία του ακούραστου Χρήστου Γκανάτσιου, κατάφερε να ξεπεράσει τους όποιους προβληματισμούς είχαν εμφανιστεί στην τοπική ποδοσφαιρική κοινωνία, σε μια συγκέντρωση που πραγματοποιήθηκε το βράδυ της περασμένης Δευτέρας, και στην οποία πάρθηκαν ομόφωνα αποφάσεις που προδιαθέτουν το μέλλον του «Κεραυνού» σαν ευοίωνο και ελπιδοφόρο. Κατ΄ αρχάς, υπήρξε με σχετική αναδιάρθρωση στα αξιώματα του διοικητικού συμβουλίου, η σύνθεση του οποίου έχει σήμερα ως εξής:

Στη φωτο ο Πρόεδρος του "Κεραυνού" Δένδρων κ. ΧΡΗΣΤΟΣ ΓΚΑΝΑΤΣΙΟΣ

Πρόεδρος: ΧΡΗΣΤΟΣ ΓΚΑΝΑΤΣΙΟΣ

Αντιπρόεδρος: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΝΤΟΝΑΣ

Γεν. Γραμματέας: ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΤΑΣΙΟΥΛΑΣ

Ταμίας: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΤΣΙΑΤΑΣ

Γεν. Αρχηγός: ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΒΕΗΣ

Η παραπάνω διοίκηση, θέλοντας να θωρακίσει την όλη δραστηριότητα της ομάδας κατά τη νέα ποδοσφαιρική χρονιά, συμπεριέλαβε σ΄ αυτή και τους… ποδοσφαιριστές της, αναθέτοντας σε πολλούς από αυτούς «αξιώματα» που μόνο θετικά μπορούν να συμβάλλουν.

Έτσι όρισε, βασιζόμενη στη θέλησή τους, τους Κωνσταντίνο Τασιούλα και Χρήστο Γκάτη ως υπεύθυνους στο ποδοσφαιρικό τμήμα, τον Παύλο Ζιώγκο σαν υπεύθυνο των γηπεδικών εγκαταστάσεων και τον Αντώνη Σκριάπα σαν υπεύθυνο Επικοινωνίας και Δημ. Σχέσεων του Συλλόγου.

Την Πέμπτη 17 Αυγούστου, η διοίκηση του «Κεραυνού» καλεί σε συγκέντρωση στην πλατεία του χωριού, παλιούς και νέους ποδοσφαιριστές και όλους όσους συγχωριανούς αγαπούν την ομάδα, προκειμένου να τους ανακοινώσει τα σχέδιά της για τη νέα ποδοσφαιρική χρονιά και να τους ζητήσει τη συμπαράσταση και συμπόρευσή τους. Η έναρξη της προετοιμασίας της ομάδας, που θα αγωνιστεί στο πρωτάθλημα της β΄ κατηγορίας, θα ξεκινήσει τη Δευτέρα 21 Αυγούστου στο όμορφο γήπεδο των Δένδρων, υπό την καθοδήγηση του προπονητή κ. Γιάννη Τσιούρβα.

Από το Δ.Σ. του "Κεραυνού"