Βαθμολογία

Αναστασιάδης και επίσημα στον πάγκο των «λιονταριών»!

Μάλλον… τυπικό φαίνεται πως ήταν το ραντεβού του Σάκη Αναστασιάδη με τον Κωνσταντίνο Νικόλτσιο και τον Χρήστο Κοράκη, για το οποίο σας προϊδέασε το βράδυ της Δευτέρας το «SSN», καθώς μετά το τέλος τουμ το πρωί της Τρίτης, η ΠΑΕ Πανσερραϊκός ανακοίνωσε την πρόσληψη του 56χρονου τεχνικού στον πάγκο, με τον παλαίμαχο ποδοσφαιριστή και μέχρι πρότινος τεχνικό της Κ20 Νίκο Κατσαβάκη να αναλαμβάνει τον ρόλο του βοηθού.

Ο Αναστασιάδης ήταν ο εκλεκτός στο πλάνο του νέου μεγαλομετόχου της ΠΑΕ προκειμένου να δώσει στον Πανσερραϊκό αυτή την τοπική ταυτότητα που ο ίδιος ήθελε και τελικά το «θέλω» έγινε πράξη με τους τέσσερις άνδρες να δίνουν τα χέρια στα γραφεία όπως βλέπετε και στην φωτογραφία.

Ο έμπειρος τεχνικός θα κάτσει για πρώτη φορά επισήμως και από την αρχή της σεζόν σε πάγκο ομάδας Football League και αν μη τι άλλο αποτελεί ευκαιρία και παράλληλα πρόκληση τόσο για τον ίδιο, όσο και τον Νίκο Κατσαβάκη να χτίσουν τον Πανσερραϊκό από την αρχή και υπό περιορισμούς και να πετύχουν.

Θυμίζουμε πως ο Αναστασιάδης επιστρέφει στην ομάδα μετά την αποχώρηση του την περίοδο 2013-14, όταν και είχε αναλάβει και πάλι εξ αρχής το χτίσιμο της στην Γ΄ Εθνική, εκεί όπου του έκοψαν πολύ νωρίς την ευκαιρία να δείξει όσα ήθελε.

Όσον αφορά το υπόλοιπο τεχνικό τιμ λογικά ο Τάσος Καζίας που έχει συνεργαστεί με τον Σάκη Αναστασιάδη θα πάρει την θέση του γυμναστή, ενώ ο Τάσος Αποστολόπουλος παραμένει προπονητής τερματοφυλάκων. Η ΠΑΕ Πανσερραϊκος βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την επιστροφή ενός δικού της παιδιού...ενός απ'τους λίγους που πρόσφεραν τόσα στο Λιοντάρι.

Πιστή στο πλάνο της η διοίκηση για ανάδειξη νέων ταλέντων προσλαμβάνει για προπονητή τον μάστερ του είδους Σάκη Αναστασιάδη με βοηθό τον πρώην διεθνή ποδοσφαιριστή και προπονητή της Κ20 Νίκο Κατσαβάκη. #τα_καλύτερα_έρχονται #guess_who_is_back #σερραϊκο_ταλέντο

serressport.gr