Βαθμολογία

Ζάκυνθος: Αποσύρεται η πρόταση των «8»

Τελικά στο σημείο μηδέν βρίσκεται εκ νέου η προσπάθεια των ανθρώπων της Ζακυνθου για ανευρεση ενός ισχυρού  διοικητικού συμβουλίου που θα τρέξει την ομάδα στην Γ΄ Εθνική κατηγορία. Η πρόταση που ειχε καταθέσει την περασμένη Κυριακή στην Γενική Συνέλευση ο Κώστας Μυλωνάς για 8 επιχειρηματιες που ενδιαφέρονται να τρέξουν την ομάδα αποσύρθηκε πριν καλά καλά ακόμη μιληθεί από τους αρμοδίους.

Την Κυριακή και τη Δευτέρα ο κος Μυλωνάς είχε επαφές τόσο με ανθρώπους των Παλαιμάχων όσο και μα ανθρώπους των οργανωμένων οπαδών…  Την Δευτέρα όμως το μεσημέρι με ανάρτησή του στο facebook ο κος Μυλωνάς απέσυρε την συγκεκριμένη πρόταση λέγοντας ότι δεν είχε σκοπό να την δημοσιοποιήσει αλλα πάνω στον εκνευρισμό του το είπε. κος Μυλωνας μεταξύ άλλων αναφέρει ότι διαπίστωσε ότι η συγκεκριμένη πρόταση εχει φέρει μεγάλο εκνευρισμό στην ομάδα κάτι που ο ίδιος δεν ήθελε να συμβεί…

Αξίζει να σημειώσουμε ότι ο κος Μυλωνάς στην Γ.Σ. μίλησε για αδιαφάνεια την περασμένη σαιζόν που πέρασε με τον Στέλιο Γούναρη να αποχωρεί από την αίθουσα εμφανώς πικραμένος! Η ανάρτηση του: «Η πρόταση που είδε το φως της δημοσιότητας σήμερα(χθες),είναι πιο παλιά…κάποιοι την γνώριζαν! Δεν την είχα δημοσιοποιήσει, γιατί πίστευα ότι δεν θα βρει ανταπόκριση. Όταν όμως είδα μόνο 3 υποψήφιους για το συμβούλιο μετά από 2 μήνες διαβουλεύσεων,όταν άκουσα κάποιες μίζερες απόψεις και όταν ειπώθηκαν κάποιες ανακρίβειες ,εκνευρίστηκα με αποτέλεσμα να ειπωθεί η συγκεκριμένη πρόταση! Στην αρχή αιφνιδιάστηκα και εγώ από την αποδοχή της, όμως αργότερα και συνομιλώντας με πολλούς εμπλεκόμενους με τα κοινά της ομάδας, κατάλαβα οτι η πρόταση μου έχει φέρει μεγάλη αναστάτωση στην ομάδα! Δεν ξέρω αν είναι σωστό να την αποσύρω τόσο νωρίς (κατά την άποψη μου είχε μεγάλες πιθανότητες να αλλάξει σελίδα η ομάδα), άλλα δεν θέλω να δημιουργήσω περισσότερα προβλήματα,ούτε να στεναχωρήσω αρκετούς φίλους της ομάδας μας που πιστεύουν ακόμη στο πρόεδρο! Να τους θυμίσω όμως ότι ο τρόπος που δουλεύει ο Στέλιος απωθεί αρκετούς ανθρώπους απ’την ομάδα…»

Πηγή: ioniansports