Βαθμολογία

Θέλει Αναστασιάδη ο Νικόλτσιος

Να κλείσουν το θέμα του προπονητή μέχρι το τέλος της εβδομάδας θέλουν στον Πανσερραϊκό και προς το παρόν οι επιλογές που εξετάζονται είναι πάρα πολλές, αφού βρισκόμαστε ακόμη στη φάση που απλά ο καθένας προτείνει.

Ωστόσο, αξίζει να σημειωθεί πως η πρώτη επιλογή του Κωνσταντίνου Νικόλτσιου, του ανθρώπου που πλέον είναι το αφεντικό της ομάδας, είναι ο Σάκης Αναστασιάδης. Υπήρχε γενικά η τάση να πάει η ομάδα σε νεαρό και τεχνικό, όμως, για τον συγκεκριμένο μπορεί να γίνει η εξαίρεση.

Ο 56χρονος κόουτς, ο οποίος έχει διατελέσει και παίκτης του Πανσερραϊκού και έχει προπονήσει και ομάδες στο νομό, θεωρείται από τον πρόεδρο της ΠΑΕ αυτή τη στιγμή η ιδανική επιλογή. Ωστόσο, υπάρχουν άνθρωποι εντός των τειχών που διαφωνούν και γι' αυτό δεδομένο δεν θα πρέπει να θεωρείται τίποτα.

Από εκεί και πέρα, σημαντική υποψηφιότητα θέτει και ο Νίκος Κατσαβάκης, ο οποίος έχει τους δικούς του θαυμαστές στον Πανσερραϊκό. Ο τελευταίος ήταν ο προπονητής της Κ20 στην οποία έκανε πέρυσι πολύ καλή δουλειά.

Δεδομένου ότι η ομάδα θα έχει χαμηλό μέσο όρο ηλικίας και ότι θα ανεβούν 2-3 παιδιά από την Κ20, κάποιοι θεωρούν πως είναι η ενδεδειγμένη επιλογή. Γενικότερα υπάρχει πολύ καλή άποψη για τον νεαρό τεχνικό.

Υπάρχουν και άλλες λύσεις φυσικά, οι οποίες σε πρώτη φάση είναι πιο χαμηλά. Στο τραπέζι έπεσε και το όνομα του Γιώργου Γεωργιάδη, αλλά θεωρείται μία αρκετά ακριβή περίπτωση και έχει περάσει σε δεύτερη μοίρα, ενώ τα «λιοντάρια» συνέλεξαν πληροφορίες και για τον Γιώργο Μαραντά. Τέλος αυτοπροτάθηκε ο Σάκης Παπαβασιλείου. Στα θετικά του τελευταίου ότι θα φέρει μαζί του και γυμναστή και όλα αυτά με πολύ μικρό κόστος.

Όπως αντιλαμβάνεται κανείς, το τοπίο θα ξεκαθαρίσει εντός των επόμενων ημερών και αυτό φυσικά δεν είναι εύκολο από τη στιγμή που Χρήστος Κοράκης και Ανδρέας Σαββίδης έχουν επίσης άποψη επί του θέματος και προς το παρόν διαφορετική από τον Νικόλτσιο.

a-sports.gr