Βαθμολογία

Και ο Ζιούλης στον Κισσαμικό

Η ενίσχυση του ρόστερ του Κισσαμικού συνεχίζεται και το βράδυ της Δευτέρας (7/8) οι Κρητικοί ενημέρωσαν για την απόκτηση του Νίκου Βρεττού ως δανεικού από τον ΟΦΗ, κάτι γνωστό βέβαια τις τελευταίες ημέρες. Παράλληλα, στην ομάδα του Γιώργου Πετράκη ανήκει πλέον ο Άγγελος Ζιούλης, με τον 22χρονο κεντρικό αμυντικό να προέρχεται από θητεία στην Κύπρο με τον ΘΟΪ Λακατάμιας.

Αναλυτικά, στην ανακοίνωση αναφέρονται τα εξής: «Η ΠΑΕ Κισσαμικός ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας με τους ποδοσφαιριστές Άγγελο Ζιούλη και Νίκο Βρεττό, τον οποίο παραχώρησε δανεικό στην ομάδα μας ο ΟΦΗ.

Το βιογραφικό των ποδοσφαιριστών:

Άγγελος Ζιούλης: Γεννήθηκε την 1η Φεβρουαρίου 1995 και ξεκίνησε την καριέρα του από τον Ολυμπιακό Νέων Λιοσίων στο τοπικό της Αθήνας και στη συνέχεια έπαιξε με τον Ιάσωνα στη Δ' Εθνική. Έπαιξε στην ομάδα Κ20 του Πανθρακικού και στην αντίστοιχη του Παναθηναϊκού, στον οποίο υπέγραψε επαγγελματικό συμβόλαιο για τρία χρόνια. Το 2015 τον απέκτησε η ΑΕ Λεμεσού και την περασμένη σεζόν αγωνίστηκε στο ΘΟΪ Λακατάμιας. Είναι κεντρικός αμυντικός.

Νίκος Βρεττός: Γεννημένος στις 24 Οκτωβρίου 1995 γαλουχήθηκε ποδοσφαιρικά στον ΠΟΑ. Με την ομάδα του προσφυγικού προαστίου έπαιξε τοπικό, Δ' και Γ' Εθνική και το 2016 τον ενέταξε στο δυναμικό του ο ΟΦΗ, κάνοντας την περασμένη σεζόν 6 συμμετοχές».