Βαθμολογία

Στοχεύει ψηλότερα η Αστραπή Νέας Πολιτείας (PICS)

Με στόχο την καλύτερη δυνατή παρουσία στο νέο πρωτάθλημα της Α’ ΕΠΣΛ θέλει να παρουσιαστεί η Αστραπή Νέας Πολιτείας. Ο σύλλογος κράτησε βασικά «όπλα» του και ενισχύθηκε σημαντικά από παίκτες που ξέρουν την κατηγορία.

Της Βάσως Γκατζούλη

Η οργάνωση σε αυτή τη κατηγορία παίζει πολύ σημαντικό ρόλο και με το νέο τεχνικό που έχει αφήσει τα διαπιστευτήριά του σε όσες ομάδες πήγε κ. Βαγγέλη Μπρισίση ευελπιστεί να παίξει καλό και ελκυστικό ποδόσφαιρο ώστε να έρθει ο κόσμος στο γήπεδο.

Παράλληλα γίνεται μια νέα αρχή με τη συνεργασία με την ΠΑΕ ΑΕΛ σε επίπεδο υποδομών και μέσα από εκεί οι άνθρωποι της Αστραπής πιστεύουν πως θα προσφέρουν ποιοτικότερη δουλειά και στα νεαρά παιδιά.

Το athleticlarissa.gr βρέθηκε στην απογευματινή προπόνηση της Δευτέρας (7/8) στο γήπεδο Γαλήνης και σας μεταφέρει δηλώσεις των πρωταγωνιστών.

Οι μεταγραφές

Οι δηλώσεις

ΓΙΩΡΓΟΣ ΤΣΙΝΤΖΟΣ (διοικητικός παράγοντας)

«Φέτος στην ομάδα της Αστραπής Νέας Πολιτείας έμειναν σημαντικές παίκτες του περσινού κορμού, όπως είναι οι Βενέτης, Χασιώτης, Καλτσάς, πήραμε όμως και νεαρούς άλλα κάποιοι από αυτούς έχουν την εμπειρία της κατηγορίας ώστε να βοηθήσουν. Βασικός στόχος της διοίκησης πέραν από το αγωνιστικό της πλάνο είναι να υπάρχουν καλύτερες συνθήκες οργάνωσης σε όλα τα επίπεδα και αυτό φυσικά θα έχει ως αποτέλεσμα έτσι ώστε να υπάρχει μεγαλύτερη εμπιστοσύνη όσον αφορά τους αθλητές και γενικότερα στους ανθρώπους που είναι δίπλα στην ομάδα. Ένα σημαντικό γεγονός για τις Ακαδημίες της ομάδας μας είναι η συνεργασία μετά από πρόταση του κ. Κούγια με την ΠΑΕ ΑΕΛ στις ηλικίες 6-14 ετών. Από την οποία συνεργασία πιστεύουμε πως θα βελτιώσουμε τις συνθήκες στις υποδομές για την καλύτερη και ποιοτικότερη δουλειά στα νεαρά παιδιά. Τέλος η διοίκηση της Αστραπής Νέας Πολιτείας ευχαριστεί τον Δήμαρχο Κιλελέρ κ. Αθανάσιο Νασιακόπουλο, καθώς και τους Αντιδημάρχους κ. Τριαντάφυλλο Τσινούλη και Κώστα Φιλιππούπολη για την άψογη φιλοξενία στην ομάδα μας στα γήπεδα του Δήμου Κιλελέρ. Καλή χρονιά σε όλους με υγεία».

ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΜΠΡΙΣΙΜΗΣ (προπονητής)

«Η Αστραπή Νέας Πολιτείας, είναι ένας οργανωμένος σύλλογος σε όλα τα επίπεδα και ένα νοικοκυρεμένο σωματείο. Η επιτυχημένη δουλειά ξεκινάει από τα τμήματα υποδομών όπου γίνεται άριστη δουλειά από τον προπονητή κ. Γιώργου Καφφέ. Εκεί είναι η αφετηρία, αφού δουλεύονται σωστά οι παίκτες για να στελεχώσουν την μεγάλη ομάδα. Έχω την χαρά φέτος να είμαι προπονητής στην μεγάλη ομάδα, έμειναν παίκτες βασικοί, ήρθαν όμως και νέα παιδιά και εμείς θέλουμε να βοηθήσουμε και να εξελίξουμε και ταλέντα και παιδιά από τις ακαδημίες. Θέλουμε να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο και να έρθει ο κόσμος στο γήπεδο και φυσικά πιστεύω πως θα πλασαριστούμε όσο το δυνατόν ψηλότερα. Εύχομαι σε όλα τα σωματεία του νομού και στους ποδοσφαιριστές καλή χρονιά με υγεία».

ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΒΕΝΕΤΗΣ (παίκτης)

«Φέτος είμαι δεύτερη χρονιά στην ομάδα, χτίζεται μια νέα ομάδα, πιστεύω πως θέλουμε πολύ δουλειά, γίνεται όμως καλή προπόνηση από το νέο προπονητή μας. Ευελπιστούμε όλοι μας με το ποδόσφαιρο που θα παίξουμε, τη φετινή χρονιά να είμαστε μέσα στην 5αδα. Θέλω να ευχηθώ σε όλους καλή χρονιά χωρίς τραυματισμούς».

ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΚΑΤΣΙΑΝΟΣ (παίκτης)

«Ήρθα από τον Φιλοκτήτη Μελιβοίας, η Αστραπή Νέας Πολιτείας είναι ένας αξιόλογος σύλλογος, εμένα με ενδιέφεραν και οι Ακαδημίες όπου εκεί θα δουλεύω. Όσον αφορά την ομάδα είμαστε ένα καλό σύνολο και είμαστε μεταξύ μας φίλοι. Φέτος η ομάδα της Αστραπής θα είναι πολύ δυνατή, αφού κρατήθηκε ο βασικός κορμός και έγιναν αξιόλογες προσθήκες. Δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα, εύχομαι υγεία στην οικογένεια της Αστραπής».

ΕΥΘΥΜΙΟΣ ΜΠΕΤΣΗΣ (παίκτης)

«Έμεινα και φέτος στην Αστραπή γιατί μου άρεσε το κλίμα που έχει η ομάδα, όλοι οι συμπαίκτες μου είμαστε ενωμένοι, έφυγαν κάποια παιδιά ήρθαν όμως νέοι παίκτες, όλοι μας θα προσπαθήσουμε και να δουλέψουμε για να είμαστε ανταγωνιστικοί. Ο προπονητής μας έχει δείξει πως θα παίξουμε ελκυστικό και ποιοτικό ποδόσφαιρο».

Εικόνες από την προπόνηση της Δευτέρας (7/8)