Βαθμολογία

Ανανεωμένη και με μεγαλύτερη εμπειρία η ΑΕΛ Κ17 (PICS)

Ένα νέο ξεκίνημα επιχειρεί εδώ και λίγες ημέρες η ΑΕΛ Κ17, προσπαθώντας να δημιουργήσει τις βάσεις για ένα καλύτερο μέλλον σε αυτές τις ηλικίες. Προπονητής παρέμεινε ο παλαίμαχος παίκτης της ΑΕΛ κ. Ζήσης Ζιάγκας, ενώ προστέθηκε στο δυναμικό και ο επίσης πρώην παίκτης της ΑΕΛ κ. Γιάννης Παπαϊωάννου σε ρόλο γυμναστή.

Της Βάσως Γκατζούλη

Το ρόστερ έχει αλλάξει αρκετά, έχουν προωθηθεί παίκτες από την Κ15, ενώ γίνεται προσπάθεια να δουλέψουν σε ακόμη καλύτερες συνθήκες και έχοντας αποκτήσει μεγαλύτερη εμπειρία από την περασμένη χρονιά.

Οι προπονήσεις διεξάγονται καθημερινά στο γήπεδο Πλατυκάμπου και σε λίγες ημέρες θα ξεκινήσουν και τα πρώτα φιλικά παιχνίδια. Το athleticlarissa.gr βρέθηκε στην απογευματινή προπόνηση της Δευτέρας (7/8) και σας μεταφέρει δηλώσεις των πρωταγωνιστών.

Οι δηλώσεις

ΖΗΣΗΣ ΖΙΑΓΚΑΣ (προπονητής)

«Για δεύτερη χρονιά θα είμαι προπονητής στην Κ17, πιστεύω πως φέτος θα είναι καλύτερες οι συνθήκες, αφού τη δυνατότητα μας δίνει η σημαντική πρόσληψη του γυμναστή Γιάννη Παπαϊωάννου και έτσι θα μπορέσουμε να δουλέψουμε ακόμη καλύτερα με τα παιδιά. Επίσης θα μειώσουμε το ρόστερ της ομάδας. Στόχος μας είναι η ατομική βελτίωση των παιδιών, ώστε το καλοκαίρι να κριθούν ή για την Κ20 ή για την μεγάλη ομάδα της ΑΕΛ».

ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΠΑΪΩΑΝΝΟΥ (υπεύθυνος φυσικής κατάστασης – βοηθός προπονητή)

«Θέλω να τονίσω πως είναι πολύ σημαντικό αυτό που αποφάσισε η διοίκηση της ΑΕΛ, δηλαδή να προσθέσει ένα ακόμη άτομο στο τιμ, όπου σε αυτά τα παιδιά ηλικιακά, η εξέλιξη είναι πολύ σημαντική, όσον αφορά την σωματική τους ανάπλαση και την κινησιολογία πάνω στο ποδόσφαιρο. Πρώτος στόχος είναι η καθημερινή βελτίωση και επίσης να αναδειχθούν παιδιά που έχουν ταλέντο και επίσης περιθώρια βελτίωσης και εξέλιξης έτσι ώστε να προχωρήσουν περισσότερο».

ΧΑΡΗΣ ΦΟΥΡΚΙΩΤΗΣ (παίκτης)

«Αγωνίζομαι από πέρυσι στην ομάδα, όπου την περασμένη σεζόν τα πράγματα ήταν σχετικά καλά, ο κορμός στην Κ17 έμεινε ο βασικός με νέα αποκτήματα όμως, θα προσπαθήσουμε όλοι μας τους νέους να τους βοηθήσουμε. Ο προπονητής μας κ. Ζήσης Ζιάγκας μας βοηθάει πολύ, στόχος μου είναι να γίνω επαγγελματίας ποδοσφαιριστής».

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΜΠΕΡΗΣ (παίκτης)

«Στην ΑΕΛ αγωνίζομαι από το 10 ετών στις υποδομές, για την περσινή χρονιά είμαι πολύ ευχαριστημένος γιατί πήρα 20 συμμετοχές. Φέτος η ομάδα μας πιστεύω πως θα έχει καλύτερη πορεία, αφού θα γίνει ακόμη σωστότερη δουλειά και με το νέο γυμναστή κ. Γιάννη Παπαϊωάννου».

ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΠΙΝΑΚΑΣ (παίκτης)

«Αγωνίζομαι από πέρυσι στην ομάδα, όπου είχα σχεδόν όλες τις συμμετοχές, η Κ17 τη φετινή χρονιά θα παρουσιαστεί ακόμη καλύτερη αφού θα μας βοηθήσουν οι άνθρωποι στο τεχνικό τιμ».

ΒΑΪΟΣ ΜΑΛΑΚΟΣ (παίκτης)

«Έκανα 22 συμμετοχές την περασμένη σεζόν, πιστεύω πως η Κ17 φέτος θα είναι πολύ καλή, πολύ μεγάλο ρόλο σε αυτό θα παίξουν οι άνθρωποι του τεχνικού επιτελείου».

Εικόνες από την προπόνηση της Δευτέρας (7/8)