Βαθμολογία

Φιλική μοιρασιά για Βέροια και Άρη

Ισόπαλη με σκορ 1-1 ολοκληρώθηκε η χθεσινή (6/8) φιλική αναμέτρηση ανάμεσα στη Βέροια και τον Άρη, στα Τρία Πέντε Πηγάδια της Νάουσας.

Οι δυο ομάδες πέτυχαν από ένα γκολ, στο πρώτο αυτό φιλικό με την Βασίλισσα του Βορρά να προηγείται λίγο πριν την ανάπαυλα και τους "κίτρινους" να ισοφαρίζουν έξι λεπτά πριν τη λήξη της αναμέτρησης.

Η ομάδα του Απόστολου Χαραλαμπίδη άνοιξε το σκορ στο 44' όταν ο Μπαστάνος εκμεταλλεύτηκε την αδράνεια της άμυνας του Άρη και με ωραίο σουτ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Καντιμοίρη. Στην επανάληψη ο Άρης βελτίωσε την εικόνα του και έφτασε στο 1-1 στο 84' με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Νέτο, ένα πέναλτι που κέρδισε ο ίδιος.

Το 1-1, έκανε την ...εμφάνιση του και στα δοκάρια, με τον Άρη να έχει δοκάρι στο 7' με τον Δεληζήση και την Βέροια στο 70' με τον Ρούνεϊ.

Βέροια (Απόστολος Χαραλαμπίδης): Σοϊλεμέζογλου, Τσοντάκης, Δαμιανάκης, Καψάλης, Ουνγιαλίδης, Δόρης, Λάσκαρης, Ντόγος, Λίταινας, Μπαστάνος, Ιγνατίδης.

Άρης (Δημήτρης Σπανός): Καντιμοίρης, Βαλεριάνος, Δεληζήσης, Μαραγκός, Μπούρμπος, Μουμίν Ιντζόγλου, Μπργκάν, Κάσσος, Λώττας, Καπνίδης.

Έπαιξαν και οι: Αναγνωστόπουλος, Τσουμάνης, Σόουζα, Τζανακάκης, Νέτο, Νίκιτς, Παυλίδης, Κλιγγόπουλος, Μιλούνοβιτς, Πασάς, Ντάγκρας.