Βαθμολογία

Ανακοίνωσε Τσιώλη ο Ρήγας Φεραίος

Σε μία αρκετά ποιοτική προσθήκη στο μεσοεπιθετικό τομέα προχώρησε ο Ρήγας Φεραίος που ανακοίνωσε την απόκτηση του επιτελικού χαφ και ακραίου επιθετικού Απόστολου Τσιώλη. Ο 20χρονος Τρικαλινός μεσοεπιθετικός, αγωνίζεται τόσο πίσω από τον φορ ως «δεκάρι» όσο και ως εξτρέμ. Έχει έρθει αντιμέτωπος με το Ρήγα Φεραίο στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής την περσινή σεζόν ως παίκτης των Μαύρων Αετών Ελευθεροχωρίου αλλά και ως ποδοσφαιριστής του Πιερικού τη σεζόν 2015-2016. Μάλιστα, πέρυσι στον τελευταίο αγώνα της χρονιάς σκόραρε απέναντι στο Ρήγα σημειώνοντας συνολικά τέσσερα γκολ στο δεύτερο γύρο, βοηθώντας έτσι την ομάδα του Ελευθεροχωρίου να παραμείνει στην κατηγορία (τελικά όμως δεν θα συμμετέχει τη νέα χρονιά δηλώνοντας συμμετοχή στο τοπικό των Τρικάλων).

Το βιογραφικό του Τσιώλη από την ανακοίνωσή του στους Μαύρους Αετούς: «Ο Τσιώλης (γενν.10/12/1996) αγωνίζεται στη μεσαία γραμμή, ξεκίνησε την καριέρα του από τον Α.Ο Δήμητρα/Απόλλων και ανδρώθηκε στις Ακαδημίες του Αστέρα Τρίπολης (ομάδες Κ17 και Κ20), όπου σε ηλικία 17 ετών υπέγραψε επαγγελματικό συμβόλαιο. Την περασμένη χρονιά αγωνίστηκε στον Πιερικό ενώ στο πρώτο εξάμηνο της φετινής σεζόν αγωνιζόταν στην ομάδα του Λουτρακίου».

Ο εξελίξιμος ποδοσφαιριστής αναμένεται να μπει από αύριο στις προπονήσεις του Ρήγα ενώ φυσικά οι κινήσεις για ενίσχυση δεν σταματούν εδώ με το φορ Χρήστο Τζέκα να θυμίζουμε επίσης ότι βρίσκεται προ των πυλών του Δημοτικού Σταδίου για να ενισχύσει τη γραμμή κρούσεις.