Βαθμολογία

Πάει για τέσσερις ο Πανσερραϊκός

Από τη στιγμή που το πήρε απόφαση ότι θα κατεβεί στη Β' Εθνική ο Πανσερραϊκός τρέχει με γοργούς ρυθμούς τον σχεδιασμό του για την επόμενη σεζόν. Ο κορμός έμεινε και το βάρος πλέον πέφτει στις μεταγραφές. Έχουμε ενημερώσει ότι ο Χαράλαμπος Ζυγκερίδης είναι μία ανάσα, αλλά φυσικά τα «λιοντάρια» δεν θα μείνουν εκεί.

Δεδομένου του περιορισμού που υπάρχει στις μεταγραφές, είναι αναγκασμένοι να κινηθούν κυρίως για νεαρούς παίκτες και ήδη έχουν στρέψει το ενδιαφέρον τους σε τέσσερις περιπτώσεις έχοντας χτυπήσει την πόρτα του ΠΑΟΚ.

Οι δύο είναι γνωστοί από πέρυσι. Πρόκειται για τους Στέλιο Πόζογλου (21χρονος μεσοεπιθετικός) και Τιμόθεο Τσελεπίδη (21χρονος αμυντικός). Ο πρώτος (ΦΩΤΟ) πήγε στις Σέρρες τον Ιανουάριο και έπαιξε σε εννιά ματς, ενώ ο δεύτερος ήταν όλη τη σεζόν και αγωνίστηκε σε 13 παιχνίδια σημειώνοντας και ένα γκολ.

Από εκεί και πέρα, από τον Πανσερραϊκό έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον και για τους Μπόγκνταν Ρανγκέλοφ και Γιάννη Τσολακίδη. Αμφότεροι αγωνίστηκαν πέρυσι στον Αιγινιακό με τη διαφορά πως ο δεύτερος πήγε τον Ιανουάριο στην Πιερία έχοντας περάσει το πρώτο μισό στην Καρμιώτισσα.

Τέλος, στις Σέρρες βρίσκεται από το βράδυ του Σαββάτου (5/8) ο Κωνσταντίνος Νικόλτσιος, ο οποίος προσπαθεί να ρυθμίσει διάφορα διαδικαστικά θέματα και ταυτόχρονα κάνει και συναντήσεις προκειμένου να εξασφαλίσει κάποια χρήματα ακόμη.

a-sports.gr