Βαθμολογία

Χαραλαμπίδης: «Χρειαζόμαστε μερικές ακόμη προσθήκες...»

Χρήσιμα συμπεράσματα έβγαλε ο Απόστολος Χαραλαμπίδης στη φιλική ισοπαλία με τον Άρη, με τον προπονητή της Βέροιας να περιμένει νέες αφίξεις παικτών. Αυτό τόνισε μετά το τέλος του αγώνα ο τεχνικός της «Βασίλισσας του Βορρά», που δεν παρέλειψε να ευχηθεί στους «κίτρινους» να πάρουν την άνοδο στη Σούπερ Λίγκα εν όψει της νέας σεζόν.

«Πιστεύω πως ήταν ένα ανάλογο παιχνίδι με τις αρχές της προετοιμασίας. Ένα καλό παιχνίδι, το οποίο και πιστεύω πως ευχαριστηθήκαμε. Είχε φάσεις, δοκάρια, είχε δύο τέρματα. Σίγουρα και οι δύο ομάδες δεν είναι έτοιμες.

Εύχομαι ο Άρης να διεκδικήσει την άνοδο και θα τη διεκδικήσει, γιατί η θέση του είναι στη Σούπερ Λίγκα και του εύχομαι να την πετύχει. Εμείς από την πλευρά μας δημιουργούμε μια νεανική ομάδα, με όρεξη, ταλέντο και υπάρχει διάθεση για δουλειά.

Χρειαζόμαστε μερικές ακόμη προσθήκες ώστε να είμαστε και εμείς με τη σειρά μας έτοιμοι και να φέρουμε τον κόσμο της Βέροιας στο γήπεδο. Σίγουρα για τον Άρη χρειάζεται χρόνος. Έχει όμως έναν καλό προπονητή, με έμπειρους παίκτες και στην πορεία θα βρεθούν ο ένας με τον άλλον», δήλωσε ο Χαραλαμπίδης.