Βαθμολογία

Αρχοντάκης σε μετόχους ΟΦΗ: Το καθήκον σας!

Με δήλωση του στην επίσημη ιστοσελίδα του ΟΦΗ ο Κώστας Αρχοντάκης καλεί τους μετόχους της ΠΑΕ να κάνουν το καθήκον τους. Δήλωση-κάλεσμα στους μετόχους-επιχειρηματίες της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925, να συμμετάσχουν ενεργά στην προσπάθεια που γίνεται ώστε να επιστρέψει ο ΟΦΗ στην Σούπερ Λίγκ, κάνει με δήλωση του στην επίσημη σελίδα της ομάδας, ο εκπρόσωπος της οικογένειας Καράτζη, στην μετοχική σύνθεση της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925, Κώστας Αρχοντάκης.

Στην δήλωση του στο ofi1925.gr o Kώστας Αρχοντάκης επισημαίνει: “Η οικογένεια ΚΑΡΑΤΖΗ κάθε χρόνο βοηθάει τον ΟΦΗ, το ίδιο θα κάνει και φέτος. Συμμετείχαμε ενεργά στην αναδόμηση της ομάδας και την επιστροφή της στις Επαγγελματικές κατηγορίες και συνεχίζουμε να στηρίζουμε την προσπάθεια, για να ανέβει ο ΟΦΗ στην Σούπερ Λίγκ. Στηρίξαμε όλες τις διοικήσεις  μέχρι σήμερα και το ίδιο θα κάνουμε και σε αυτήν που είναι σήμερα, με πρόεδρο τον κ. Φώτη Τσάλο.

Λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων, θα είμαι στο εξωτερικο και δεν θα μπορέσω να συμμετάσχω στη Γενική Συνέλευση της Δευτέρας (7/8), αλλά καλώ όλους τους μετόχους-επιχειρηματίες, να συμπαρασταθούν ενεργά στην προσπάθεια που γίνεται, ώστε ο ΟΦΗ να επιστρέψει εκεί που όλοι θέλουμε”.