Βαθμολογία

Κούγιας: «Η ΑΕΛ το κέρδισε το στοίχημα»

O ιδιοκτήτης της ΠΑΕ ΑΕΛ, Αλέξης Κούγιας, μίλησε στο AEL RADIO, μετά τη λήξη της εκτός έδρας φιλικής αναμέτρησης απέναντι στην Ξάνθη. Αναλυτικά:

Για το παιχνίδι με την Ξάνθη: «Ήταν ένα καλό παιχνίδι προπόνησης. Η ΑΕΛ στάθηκε επάξια. Ο κ. Πάους δείχνει εμπιστοσύνη στα νέα παιδιά τα οποία τον βγάζουν ασπροπρόσωπο. Μερικά παιδιά ήταν εξαιρετικά.

Από την άλλη μεριά, κερδίζουμε το στοίχημα με τον Κρίζμαν και τον Ανδρεόπουλο. Νομίζω πως φέτος θα είναι μία χρονιά με περισσότερες προσδοκίες και μέσα στους στόχους που έχουμε θέση για τις θέσεις 5-10. Παρά το πολύ δύσκολο πρόγραμμα των 8 πρώτων αγωνιστικών που παίζουμε με ομάδες που πέρυσι δεν πήραμε βαθμό στα αντίστοιχα παιχνίδια. Οι οπαδοί μας και όλη η Ελλάδα θα δουν μια διαφορετική ΑΕΛ».

Για τον κόσμο: «Η ΑΕΛ το κέρδισε το στοίχημα. Μιλάμε για την ΑΕΛ αυτή που έχω την ευτυχία να εγγυώμαι τη λειτουργία της. Παρά τα όσα συνέβησαν τα δύο προηγούμενα χρόνια. Ο χρόνος λειτουργεί ευεργετικά για τους ανθρώπους που έχουν καλές προθέσεις. Σκοπός της ομάδας μας πια είναι να ρθει στο γήπεδο. Το καταλάβαν όλοι ότι πρέπει να ρθουν στο γήπεδο».

Για την ετοιμότητα της ομάδας: «Θα είναι όσο έτοιμη μπορεί να είναι με την έναρξη του πρωταθλήματος. Καμία ομάδα δεν μπορεί να είναι 100%. Θα ήταν και πρόβλημα αυτό. Θα ήταν αγύμναστη. Εδώ φαίνεται η δουλειά».

Για το αν ο Ντοντό θα παραμείνει: «Όχι ακόμα. Δεν είναι σίγουρο. Η ΑΕΛ δεν είναι ομάδα που δεν την εκτιμάς. Ειδικά όταν είσαι ένας άνθρωπος που η ΑΕΛ σε εκτίμησε στις δύσκολες στιγμές και σε εμπιστεύτηκε σε κάθε περίπτωση πρέπει να τιμάς την ομάδα. Θέλω να πιστεύω πως θα κάνει μία ακόμα προσπάθεια. Και από εκεί και πέρα είμαστε αποφασισμένοι στα αποδυτήρια να υπάρχει υγεία και αυτό σημαίνει και εκτός αποδυτηρίου. Λέμε πολλά. Σήμερα ήταν βελτιωμένος…».