Βαθμολογία

Ξεκάθαρος ο Καγιούλης για Ηρακλή

Ο Νίκος Καγιούλης ξεκαθάρισε ότι δεν τίθεται περίπτωση διοικητικής συνύπαρξης με τον Σπύρο Παπαθανασάκη

Ξεκάθαρος όσον αφορά πιθανή διοικητική συνύπαρξή του με τον Σπύρο Παπαθανασάκη αλλά παράλληλα και αινιγματικός ως προς την απόκτηση της ΠΑΕ Ηρακλής, εμφανίστηκε μιλώντας στη «Μ» ο Νίκος Καγιούλης. Ο ελληνογερμανός ατζέντης μετά από μία περίοδο σιωπής αναφέρθηκε στη φημολογία που αναπτύχθηκε και κάνει λόγο για αναβίωση του περσινού «διδύμου».

«Θέλω να ξεκαθαρίσω γιατί ενημερώθηκα και διάβασα τα δημοσιεύματα ότι δεν υπάρχει αυτό το ενδεχόμενο. Δεν πρόκειται να συμμετέχω σε μία διοίκηση που θα είναι μεγαλομέτοχος ο κ. Παπαθανασάκης. Το είχα πει και εξαρχής. Είτε θα αναλάβω εγώ την ομάδα είτε θα αποσυρθώ οριστικά και από εκεί και πέρα αποτελεί δικαίωμα του κ. Παπαθανασάκη το αν θα παραμείνει και θα έχει μαζί του άλλους συνεργάτες».

Όσο συγκεκριμένος ωστόσο ήταν ο Νίκος Καγιούλης σε αυτό το θέμα, τόσο συγκεχυμένος παρουσιάστηκε για το πότε επιτέλους θα υπάρξει οριστική εξέλιξη. Και το κυριότερο που αποτελεί και την… ταμπακιέρα, αν θα ζητήσει επισήμως την ΠΑΕ από τον νυν μεγαλομέτοχο. Αλλωστε πέρασαν δύο εβδομάδες περίπου από την ημέρα που συναντήθηκε με τον Σπύρο Παπαθανασάκη, ζήτησε οικονομικό έλεγχο και εμφανίστηκε θετικός να αποκτήσει την ΠΑΕ, «αγοράζοντας» τα χρέη που έχουν δημιουργηθεί.

«Δεν υπάρχει άλλος χρόνος. Την επόμενη εβδομάδα θα υπάρχει οριστική εξέλιξη. Εγώ από την πλευρά μου είμαι έτοιμος και έχω το δικό μου πλάνο. Και για ποδοσφαιριστές και για το πώς πρέπει να οργανωθεί η ομάδα για τη νέα χρονιά».

πηγή: metrosport.gr