Βαθμολογία

Στη Στυλίδα ο χαρισματικός επιθετικός Λιόλιος

Η Στυλίδα ενισχύει την επιθετική γραμμή της με την απόκτηση του Θανάση Λιόλιου, ενός ποδοσφαιριστή με πολλά γκολ στην Α΄ κατηγορία Λάρισας που μπορεί να αγωνιστεί ως σέντερ φορ και ως εξτρέμ.
 
Ο 28χρονος ποδοσφαιριστής ξεκίνησε την καριέρα του στον Παπάγου, όπου έπαιξε στα πρωταθλήματα της Α΄ και Β΄ Ε.Π.Σ.Α. Μετά πήρε μεταγραφή στην Καλλιθέα (Β΄ Εθνική) όπου είχε πολλές συμμετοχές με την ομάδα νέων του αθηναϊκού συλλόγου, αλλά και σε κάποια φιλικά παιχνίδια με την πρώτη ομάδα ως ημιεπαγγελματίας.
 
Μετά την Καλλιθέα ακολούθησε η Πέρα Κλουμπ στη Δ΄ Εθνική (ξεπέρασε τις 30 συμμετοχές) κι έπειτα ο Λιόλιος «ανηφόρισε» προς τη Θεσσαλία. Άλλωστε γεννήθηκε στην Αθήνα, αλλά η καταγωγή του είναι από το Λυκούδι Ελασσόνας.

Με την Ελασσόνα αγωνίστηκε στη Δ΄ Εθνική, κατακτώντας το κύπελλο του νομού. Μάλιστα με τον Π.Ο.Ε. δεν έχασε λεπτό συμμετοχής! Επόμενος σταθμός στην καριέρα του ήταν ο Οικονόμος Τσαριτσάνης στη Γ΄ Εθνική. Τα τελευταία 4 χρόνια αγωνίστηκε στη Δόξα Βλαχογιαννίου, επίσης ομάδα της Α΄ Λάρισας.

Την πρώτη χρονιά στο Βλαχογιάννι αναδείχτηκε πρώτος σκόρερ με 36 γκολ, που αποτελεί ρεκόρ στην κατηγορία! Τις επόμενες δύο σεζόν σημείωσε από 20 γκολ, ενώ την τελευταία απείχε λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων.

starsports.gr