Βαθμολογία

Zήτησε το πρωτάθλημα ο Σαββίδης

Την εμφάνισή του στην Τούμπα έκανε το πρωί της Παρασκευής (4/8) ο Ιβάν Σαββίδης, δίνοντας το στίγμα του για τους στόχους που πρέπει να έχει ο ΠΑΟΚ στη νέα σεζόν. Ο πρόεδρος των κυπελλούχων Ελλάδας, λοιπόν, ζήτησε από τους παίκτες να δώσουν τα πάντα για να κατακτήσουν το πρωτάθλημα, εφιστώντας τους την προσοχή για την εξωγηπεδική τους ζωή.

«Οφείλουμε να πεθάνουμε προσπαθώντας να φέρουμε το πρωτάθλημα στη Θεσσαλονίκη και να διεκδικήσουμε Κύπελλο και ιστορικό επίτευγμα στην Ευρώπη. Γνωρίζοντας τους στόχους, γνωρίζετε τι πρέπει να κάνει και ο καθένας από εσάς στη ζωή του, πέρα από την αθλητική του καριέρα.

Είμαι εδώ για να ζω τις ζωές σας και όλοι μαζί να ζούμε για τον ΠΑΟΚ, όπως τόσες χιλιάδες. Είδατε χθες πως ο κόσμος ξεχνάει τα προβλήματα και είναι δίπλα σας. Να είστε όλοι γύρω από τον προπονητή. Είμαστε μια ομάδα, λειτουργούμε ως μια ομάδα», είπε ο ισχυρός άνδρας των Θεσσσαλονικέων.

Και πρόσθεσε: «Όσο και αν μας πολεμούν, εγώ είμαι εδώ για εσάς. Αντιληφθείτε τις υποχρεώσεις σας απέναντι στον σύλλογο. Όσο καλά κι αν κάνει κάποιος τη δουλειά του ατομικά, αν η ομάδα αποτύχει, αποτυγχάνει και εκείνος. Η επιτυχία είναι ομαδική και η αποτυχία επίσης».