Βαθμολογία

Οριστικά δανεικός στον Κισσαμικό ο Βρεττός

Με τη φανέλα του Κισσαμικού θα αγωνιστεί τη νέα σεζόν ο Νίκος Βρεττός, όντας δανεικός από τον ΟΦΗ. Ο 21χρονος επιθετικός ήταν στα πλάνα των «κυανόλευκων» και οι Ηρακλειώτες συναίνεσαν στην παραχώρησή του, ώστε να βρει χρόνο συμμετοχής που δεν θα τον είχε στην ομάδα του Νίκου Παπαδόπουλου.

Στην ενημέρωση του ΟΦΗ το βράδυ της Παρασκευής (4/8) αναφέρονται τα εξής: «O Nίκος Βρεττός, με απόφαση του Νίκου Παπαδόπουλου, θα παραχωρηθεί δανεικός για ένα χρόνο στον Κισσαμικό, προκειμένου να πάρει παιχνίδια στα πόδια του.

Ο Νίκος Παπαδόπουλος και ο Ηλίας Κώτσιος μίλησαν με τον παίκτη και του εξήγησαν ότι η απόφαση αυτή, είναι για να πάρει παιχνίδια στα πόδια του και να έχει μεγαλύτερο χρόνο συμμετοχής, απο ότι θα έχει στον ΟΦΗ, σε μια ομάδα της Football league.

Έχουν ήδη γίνει οι σχετικές συζητήσεις μεταξύ του ΟΦΗ και της ομάδας των Χανίων για τον ποδοσφαιριστή. Η εκτίμηση της τεχνικής ηγεσίας του ΟΦΗ, είναι ότι ο δανεισμός του Βρεττού, γίνεται προς όφελος του παίκτη, ώστε να μπορέσει να πάρει παιχνίδια σε μια ομάδα που θα μπορεί να έχει περισσότερο χρόνο συμμετοχής, από ότι στον ΟΦΗ, στον οποίο στις θέσεις της επίθεσης, οι λύσεις είναι πολλές. Ο Βρεττός, θα είναι υπο παρακολούθηση από τον ΟΦΗ και το καλοκαίρι θα επιστρέψει ξανά στην ομάδα μας».