Βαθμολογία

«Πόλεμος» Μπούρμπου με Βουκομάνοβιτς

Γερή κόντρα ξέσπασε στην Αναγέννηση Καρδίτσας ανάμεσα στον Αλέξα Βουκομάνοβιτς και τον πρώην πρόεδρο των Θεσσαλών Βασίλη Μπούρμπο. Ο 22χρονος Σέρβος μέσος με ανοικτή επιστολή του αναφέρει ότι δέχθηκε απειλές σχετικά με το θέμα της προσφυγής που είχε καταθέσει, με τον Β. Μπούρμπο να απαντά με τον ίδιο τρόπο και να τον κατηγορεί ότι ψεύδεται, συμπληρώνοντας ότι θα προσφύγει στη δικαιοσύνη.

Η επιστολή Βουκομάνοβιτς: «Η σελίδα ”Στη Σέντρα – Θεσσαλία Τηλεόραση” πριν λίγες ημέρες ανακοίνωσε κάτι που δεν είναι αληθές και ο τρόπος με τον όποιον ανακοινώθηκε μιλάει για κάτι που ήταν σχεδιασμένο και συμφωνημένο με το άτομο που του έδωσε το κείμενο και τις αποδείξεις παραλαβής. Κάθε λογικός συλλογισμός, δίνει απάντηση σε κάθε λογικό άνθρωπο και ειδικά έναν αθλητή.

Εάν όλα αυτά είναι αλήθεια, γιατί ο κύριος Μπούρμπος με τον γενικό γραμματέα και έναν άγνωστο άντρα ήρθαν στο διαμέρισμα μου μετά της 22:00 και με απειλές προσπάθησαν να με αναγκάσουν να υπογράψω ότι εισέπραξα όλες μου της αμοιβές (υπάρχουν και μάρτυρες) οι αποδείξεις παραλαβής μου δεν είναι αρκετή για απόδειξη;

Μετά από αυτήν την συμπεριφορά τον αναφερόμενων ανθρώπων και τους τότε διοικούντες της ομάδας αποφάσισα να αποχωρήσω το διαμέρισμα που κατοικούσα και την επόμενη μέρα και την πόλη της Καρδίτσας. Αυτή η συμπεριφορά αυτών τον ανθρώπων εκφόβισαν τρομερά την κοπέλα μου που προσπάθησα με πολύ κόπο να την ηρεμήσω και να την πείσω ότι βρισκόμαστε σε μια πανέμορφη χώρα και την αδερφική για εμάς Ελλάδα.

Μετά από αυτό το γεγονός έκανα μήνυση για απλήρωτα εισοδήματα, όπου ζήτησα έναν γραφολόγο να εξετάσει ότι το μόνο που υπογράφτηκε την πρώτη ημέρα ήταν το συμβόλαιο μου επίσης πρόσφερα εγώ και ο κύριος Μπούρμπος να υποβληθούμε σε ένα αστυνομικό πολυγράφο ώστε να αποδειχτεί ποιος λέει την αλήθεια (και ακόμα ισχύει αυτή η προσφορά).

Εγώ είμαι νέος αλλά ποτέ δεν ανατράφηκα να γίνω ψεύτης και αμόρφωτος. Τελείωσα το σχολείο μου και τις σπουδές μου μιλάω ξένες γλώσσες, με εμπειρία στο εξωτερικό και έρχομαι από τα καλύτερα τμήματα ποδοσφαίρου της Σερβίας, την Παρτιζάν.

Όσον αφορά την στάση μου απέναντι στην ομάδα όπου πέρασα σχεδόν έναν χρόνο, την αγάπη μου προς την ομάδα την έδειξα όταν στην δύσκολη περίοδο για την ομάδα σκόραρα και πολλοί το έχουν χαρακτηρίσει ως ‘Χρυσό Γκολ’ γιατί με την νίκη αυτή η ομάδα απομακρύνθηκε από την ζώνη του υποβιβασμού εγώ σαν ανταμοιβή στον επόμενο αγώνα ήμουν στον πάγκο και στον μεθεπόμενο εκτός δεκαοχτάδας.

Όταν με κάλεσε ο νέος πρόεδρος της ομάδας κύριος Βαλάντης Μπλέτσας και μου ζήτησε να αποσύρω την μήνυση λόγω το ότι η ομάδα θα έμενε χωρίς αδειοδότηση, μέσα σε 30 λεπτά γράψαμε και στείλαμε το email ότι αποσύρω την μήνυση μου. Ωστόσο όμως και πέρα από την απόσυρση της μήνυσης μου η αδειοδότηση και πάλι δεν εγκρίθηκε, ποιος φταίει γι’ αυτό;

Το καλύτερο πράγμα που μου συνέβη με την απόσυρση ήταν ένα μήνυμα από τους οπαδούς που με ευχαριστούσαν για την κίνηση μου. Πραγματικά λυπάμαι που η ομάδα έμεινε χωρίς αδειοδότηση αλλά είμαι σίγουρος πως ο ιδιοκτήτης της ομάδας κυρίως Μίλερ θα βρει τον δρόμο προς την επιτυχία και το εύχομαι μέσα από την καρδιά μου.

Είμαι έτοιμος και πάλι να βοηθήσω την ομάδα εάν μου δοθεί φυσικά η ευκαιρία. Ένα μεγάλο ευχαριστώ και πολλούς χαιρετισμούς σε όλους, στην νέα ηγεσία, προπονητές, συμπαίκτες και στον λαό της Καρδίτσας.

Πολλούς Χαιρετισμούς,

Aleksa Vukomanovic»

Η επιστολή Μπούρμπου: «Πραγματικά ξεπερνάει κάθε όριο ψεύδους και θράσους ο κύριος Βουκομάνοβιτς. Ούτε λίγο ούτε πολύ μας χαρακτηρίζει τραμπούκους εμένα, τον κ. Ραχαβέλια και τον κ. Κρανή που επισκεφθήκαμε όντως το σπίτι που νοίκιαζε, τόσο για να διευθετήσουμε τους απλήρωτους λογαριασμούς με τον ιδιοκτήτη κ. Βογιατζή, όσο και να του ζητήσουμε την υπογραφή στην υπεύθυνη δήλωση για την αδειοδότηση που χρειαζόταν πέρα από τις αποδείξεις πληρωμής της μισθοδοσίας του. Τη δήλωση που υπέγραψαν όλοι οι ποδοσφαιριστές της ομάδας μας

Μάλιστα από το φάκελο που κατέθεσε η ομάδα, απουσίαζε η υπογραφή του στην υπεύθυνη δήλωση. Η μόνη που απουσίαζε! Ετσι καταθέσαμε την προσφυγή του η οποία θα έπαιρνε το δρόμο της επίλυσης διαφορών! Μας άνοιξε ο κ. Βογιατζής τον οποίο τη μαρτυρία επικαλούμαστε για το κατά πόσο ισχύουν οι άθλιες συκοφαντικές επισημάνσεις του εν λόγω κυρίου!

Το μόνο που κάναμε εκείνη την στιγμή ήταν να επικοινωνήσουμε με τον μάνατζερ του κ. Πέτκα Μιχάλη ζητώντας του να τον πληροφορήσει ότι πρέπει να υπογράψει την υπεύθυνη δήλωση και μας είπε ότι όντως θα το κάνει την Δευτέρα πριν κατατεθεί ο φάκελος! Και οι τρείς που ήμασταν εκεί, επικαλούμαστε, επαναλαμβάνω, την μαρτυρία του κ. Βογιατζή που ήταν παρών. Ο κύριος αυτός πληρώθηκε κανονικότατα την μισθοδοσία του, τα δώρα Χριστουγέννων και Πάσχα.

Σήμερα παραδέχεται τουλάχιστον με την επιστολή του ότι καμία νέα διοίκηση δεν εξόφλησε τα… δεδουλευμένα του για να αποσύρει την προσφυγή του διαψεύδοντας και ο ίδιος τα ασύστολα ψεύδη που διοχετεύονταν τελευταία οτι εξοφλήθηκε από τη νέα διοίκηση!

Οι συκοφαντικές και άθλιες ψευδείς επισημάνσεις του είναι αιτία για μας να καταφύγουμε στην δικαιοσύνη αν και δεν το επιθυμούσαμε. Και για το γνήσιο της υπογραφής του στο συμβόλαιο και στη μισθοδοσία του, αλλά και για τις ύβρεις απέναντι σε ανθρώπους που έχουν δώσει και την ψυχή τους για την Αναγέννηση. Το λιγότερο που θα πρεπε να κάνει είναι να ζητήσει μια συγνώμη.

Βασίλης Μπούρμπος».