Βαθμολογία

Στην Κ20 της ΑΕΛ ο 18χρονος Κωνσταντίνος Γαλεάδης

Ο ταλαντούχος ποδοσφαιριστής βρέθηκε στον Σπάρτακο τον Φλεβάρη σημειώνοντας 9 τέρματα  σε μισή σεζόν μετά τη πτώση του Πανθρακικού και της διάλυσης της Κ19 όπου αγωνιζόταν. Παρά τις προτάσεις από ομάδες B’ και Γ’ Εθνικής και της Δόξας Προσκυνητών, ομάδων της ΕΠΣ Θράκης αλλά και άλλων ομάδων όπως του ΠΑΟΚ και νωρίτερα του υπό διάλυση Ηρακλή προτίμησε την ομάδα της ΑΕΛ. Μάλιστα αγωνίστηκε και σκόραρε και στο πρώτο το φιλικό της ομάδα Κ20 της ΑΕΛ με την ομάδα του Ηρακλή Λάρισας στην ήττα με 1-4.

Ο Γαλεάδης είναι μέλος και της μικτής της ΕΠΣ Θράκης. Επιπλέον, ο Γαλεάδης προτίμησε την πόλη της Λάρισας γιατί εκτός των άλλων μετά τις πανελλήνιες εξετάσεις πέρασε Διοίκηση Επιχειρήσεων στην θεσσαλική πόλη.

Ο ταλαντούχος ποδοσφαιριστής βρέθηκε στον Σπάρτακο τον Φλεβάρη σημειώνοντας 9 τέρματα  σε μισή σεζόν μετά τη πτώση του Πανθρακικού και της διάλυσης της Κ19 όπου αγωνιζόταν. Παρά τις προτάσεις από ομάδες B’ και Γ’ Εθνικής και της Δόξας Προσκυνητών, ομάδων της ΕΠΣ Θράκης αλλά και άλλων ομάδων όπως του ΠΑΟΚ και νωρίτερα του υπό διάλυση Ηρακλή προτίμησε την ομάδα της ΑΕΛ.

Μάλιστα αγωνίστηκε και σκόραρε και στο πρώτο το φιλικό της ομάδα Κ20 της ΑΕΛ με την ομάδα του Ηρακλή Λάρισας στην ήττα με 1-4. Ο Γαλεάδης είναι μέλος και της μικτής της ΕΠΣ Θράκης. Επιπλέον, ο Γαλεάδης προτίμησε την πόλη της Λάρισας γιατί εκτός των άλλων μετά τις πανελλήνιες εξετάσεις πέρασε Διοίκηση Επιχειρήσεων στην θεσσαλική πόλη.

football-academies.gr