Βαθμολογία

Πήρε και δεύτερο Αργεντινό ο Απόλλων Σμύρνης

O Γκονσάλο Ρούμπεν Καστιγιέχος βρήκε παρέα... Συγκεκριμένα, ο Απόλλωνας Σμύρνης προχώρησε την Παρασκευή (04/08) στην απόκτηση ενός ακόμη Αργεντινού ποδοσφαιριστή. Πρόκειται για τον Άλεξ Φερνάντο Χουάρεζ. Ο 27χρονος μέσος ξεκίνησε τη σταδιοδρομία του ως «προϊόν» των ακαδημιών της Σαν Λορέντσο, όπου κατέγραψε 12 συμμετοχές στην πρώτη ομάδα του συλλόγου από την Αργεντινή.

Κατόπιν, παραχωρήθηκε δανεικός στην Ιντεπεντιέντε Ριβαντάβια για να επιστρέψει στους «ατζουλγκράνα» το 2011. Έναν χρόνο αργότερα μετακομίζει στο Μεξικό για λογαριασμό της Μέριδα καταγράφοντας 37 συμμετοχές με δύο γκολ. Η σεζόν 2012-2013 ολοκληρώνεται και επαναπατρίζεται για λογαριασμό της Ντιφένσα, όπου κάνει ρεκόρ συμμετοχών (44, ένα γκολ) στη Β’ Αργεντινής από το 2013 έως το 2015. Στη συνέχεια μετακόμισε στη Νουέβα Σικάγο μετρώντας συνολικά 39 συμμετοχές με ένα γκολ σε 18 μήνες παραμονής .

Αναλυτικά η ανακοίνωση: «Η ΠΑΕ Απόλλων Σμύρνης ανακοινώνει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή Άξελ Φερνάντο Χουάρεζ. Γεννημένος στις 29 Ιουλίου 1990 στην Αργεντινή, αγωνίζεται ως μέσος και έχει παίξει σε Νουέβα Σικάγο, Ντιφένσα Χουστίσια, Μέριδα, Σαν Λορέντζο και Ιντεπεντιέντε Ριβαντάβια».