Βαθμολογία

Επίσημα ο Μωυσίδης στη Νίκη!

Επτά χρόνια πέρασαν από τότε που ο Σεραφείμ Μωυσίδης αγωνιζόταν με τη φανέλα της Νίκης Βόλου. Μετά από μία μεστή σεζόν στον Παναιγιάλειο, ο 27χρονος αμυντικός επιστρέφει για να βοηθήσει τη Νίκη να πρωταγωνιστήσει στο νέο πρωτάθλημα. Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η Διοικούσα Επιτροπή ποδοσφαίρου της Νίκης Βόλου 1924 ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή Σεραφείμ Μωυσίδη για την νέα αγωνιστική χρονιά. Ο Σεραφείμ Μωυσίδης είναι γεννημένος στις 17 Απριλίου 1990, έχει ύψος 1,83 και την περασμένη σεζόν αγωνιζόταν με τον Παναιγιάλειο, έχοντας μία γεμάτη χρονιά με 27 συμμετοχές στη Football League και 2 στο Κύπελλο Ελλάδος. Κατά το παρελθόν, εκτός από τη φανέλα της Νίκης Βόλου, έχει αγωνιστεί στη U19 της Μπρέσια, στον Βύζαντα Μεγάρων, στην Επανομή και στον Απόλλωνα Πόντου. Η Διοικούσα Επιτροπή τον καλωσορίζει του εύχεται υγεία και καλή επιτυχία». Αμέσως μετά την ολοκλήρωση της συμφωνίας με την Δ.Ε. ο Σεραφείμ Μωυσίδης έκανε τις πρώτες του δηλώσεις στο www.nikifc.gr:

«Έχουν περάσει αρκετά χρόνια από το πρώτο σου πέρασμα από τη Νίκη Βόλου, πως νιώθεις που θα φοράς και πάλι την φανέλα της ομάδας;

«Πράγματι έχουν περάσει σχεδόν δέκα χρόνια από την πρώτη μου θητεία στη Νίκη. Ήταν η πρώτη μου ομάδα στην Ελλάδα όταν γύρισα από Ιταλία και η ομάδα που με ανέδειξε στον ελληνικό ποδόσφαιρο και είμαι ευγνώμων για αυτό. Είναι μεγάλη τιμή και χαρά που επιστρέφω στην μεγάλη αυτή οικογένεια πιο έτοιμος πλέον να βάλω το λιθαράκι μου στη προσπάθεια που γίνεται. Η ιστορία της Νίκης μιλάει από μόνη της όποτε περισσεύουν τα δικά μου λόγια για το πόσο μεγάλη ομάδα είναι. Εύχομαι να είναι επιτυχημένη χρονιά σε όλα τα επίπεδα».

Τον κόσμο της Νίκης τον γνωρίζεις αρκετά καλά. Ένα μήνυμα που θα ήθελες να στείλεις για τη νέα χρονιά;

«Ο κόσμος της Νίκης είναι το μεγαλύτερο κομμάτι της ιστορίας της. Ξέρω τι εστί να παίζεις μπροστά σε αυτόν το κόσμο και όλοι μας θα πρέπει να ματώνουμε για την ομάδα και γι’ αυτούς. Είμαι σίγουρος οτι θα μας στηρίξουν όπως κάνουν πάντα και ελπίζω να μπορέσουμε να τους δώσουμε και πάλι χαρά».