Βαθμολογία

Συνεχίζουν δυναμικά τα Σπάτα, ανακοίνωσαν Τζάκσον, Κρητικό

Δύο ακόμα ηχηρές μεταγραφές πραγματοποιήσε ο Αήττητος Σπάτων ενόψει της νέας σεζόν. Πιο συγκεκριμένα ο σύλλογος της Ανατολικής Αττικής ανακοίνωσε την απόκτηση των Τζάκσον Φερέιρα και Στέλιου Κρητικού.

Πρόκειται για δύο παίκτες που έχουν μεγάλη εμπειρία από τη Β' Εθνική και αν μη τι άλλο θα συνεισφέρουν τα μέγιστα στην προσπάθεια της ομάδας των Σπάτων για πρωταγωνιστική πορεία τη νέα σεζόν.

Αναλυτικά οι σχετικές ανακοινώσεις της ομάδας του Αήττητου:

«Ο ΑΗΤΤΗΤΟΣ ανακοινώνει την απόκτηση του Βραζιλιάνου ποδοσφαιριστή Τζάκσον Φερέιρα (γεννηθείς 12/04/1991). Αγωνίζεται στον χώρο της άμυνας και πέρυσι με την ομάδα των Τρικάλων. Στο παρελθόν έχει αγωνιστεί στην ομάδα της Καλλιθέας και στις ομάδες CA Porto, Sport Club, Força-RN και América-RN.

Άλλη μια μεγάλη μεταγραφική επιτυχία για τον ΑΗΤΤΗΤΟ ΣΠΑΤΩΝ που σίγουρα ενισχύει την αμυντική λειτουργία της ομάδας και σίγουρα για άλλη μια φορά θα δημιουργήσει αίσθηση. Καλωσορίζουμε τον Τζάκσον ΦΕΡΕΪΡΑ στην μεγάλη Οικογένεια του ΑΗΤΤΗΤΟΥ και ευχόμαστε καλή επιτυχία».

«Ο ΑΗΤΤΗΤΟΣ ανακοινώνει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή Στέλιου Κρητικού. Ο γεννημένος στις 10 Ιανουαρίου 1986 επιθετικός αγωνίστηκε πέρυσι στον ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΟ και πιο πριν στον ΑΠΌΛΛΩΝΑ ΣΜΎΡΝΗΣ. Στο παρελθόν έχει περάσει από τις Ακαδημίες του Παναθηναϊκού, Εθνικό Αστέρα, Κορωπί, Εθνικό Πειραιώς, Ιωνικό, Ηλιούπολη, Γλυφάδα, Καλαμάτα, Βύζαντα Μεγάρων, Λάρισα, Ηρακλή Ψαχνών και Α.Ο. Χανιά.

Άλλη μια μεταγραφική Βόμβα και επιτυχία για τον ΑΗΤΤΗΤΟ και προσωπική του Νίκου Κατσιγιάννη που με ενέργειες άμεσες έκλεισε τον Στέλιο Κρητικό που διεκδικούσαν αρκετές ομάδες. Στέλιο, σε Καλωσορίζουμε στην Οικογένεια του ΑΗΤΤΗΤΟΥ και σου ευχόμαστε υγεία και καλή επιτυχία».

Τέλος να θυμίσουμε ότι η ομάδα του Αήττητου θα αντιμετωπίσει το Σάββατο 5 Αυγούστου τον Απόλλωνα Λάρισας στις 18:30 σε φιλική αναμέτρηση στο Καρπενήσι όπου προετοιμάζονται οι δυο ομάδες.

φωτογραφία: epsanastisentra.blogspot.gr