Βαθμολογία

Ελεύθεροι οι γονείς του μωρού που κατάπιε ναρκωτικό χάπι

Με απόφαση της Εισαγγελέως Λαμίας οι γονείς του 18μηνου μωρού, που μεταφέρθηκε το πρωί της Τρίτης (1/8) στο νοσοκομείο της πόλης έχοντας καταπιεί ναρκωτικό χάπι, αφέθηκαν ελεύθεροι την Πέμπτη (3/8).

Στον 23χρονο πατέρα επιβλήθηκαν οι περιοριστικοί όροι της υποχρέωσης να εμφανίζεται δύο φορές το μήνα στο Αστυνομικό Τμήμα Στυλίδας και της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα, ενώ σε αμφότερους αφαιρέθηκε προσωρινά η επιμέλεια των τριών παιδιών τους μέχρι να εξακριβωθεί η κατάσταση της υγείας τους.

Τα άλλα δύο παιδιά, ηλικίας 3,5 και 2,5 ετών, βρίσκονται για εξετάσεις στην Αθήνα με την υποστήριξη του «Χαμόγελου του Παιδιού», ενώ θετικά είναι τα νέα για το 18μηνο μωρό, με την κατάσταση της υγείας του να βελτιώνεται.

Σε ό,τι αφορά την απόφαση της εισαγγελέως, επείσθη ότι δεν ήταν οι γονείς εκείνοι που έδωσαν το ναρκωτικό χάπι στο μικρό παιδί, αλλά αυτό έγινε κατά λάθος και από τη στιγμή που ο μεγάλος γιος έριξε το μπουκαλάκι από το ράφι, για να καταλήξει το χάπι στα χέρια του 18μηνου, που το έβαλε ασυναίσθητα στο στόμα του.