Βαθμολογία

Άσπα Τσίνα: «Επιφυλάσσομαι των δικαιωμάτων μου…»

"Ουδέποτε υπήρξε οποιαδήποτε επαφή ή επικοινωνία μου με την παραγωγή του ριάλιτι του καναλιού...". Έξω φρενών είναι η Άσπα Τσίνα με δημοσιεύματα που τη θέλουν να παίρνει μέρος στο νέο ριάλιτι επιβίωσης του ΑΝΤ1, Nomads. Η πρώην παίκτρια του Fame Story, με ανάρτησή της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook, ξεκαθαρίζει ότι ουδέποτε είχε επικοινωνία με το κανάλι για τις Νομάδες και χαρακτηρίζει συκοφαντικά και δυσφημιστικά.

Η ανάρτηση που έκανε η Άσπα Τσίνα

«Σχετικά με τα ΨΕΥΔΕΣΤΑΤΑ δημοσιεύματα που κυκλοφόρησαν σε διάφορα sites και αναφέρονται σε δήθεν επαφές μου με την παραγωγή του ριάλιτι Nomads του ΑΝΤ1 ξεκαθαρίζω: Ουδέποτε υπήρξε οποιαδήποτε επαφή ή επικοινωνία μου με την παραγωγή του ριάλιτι του καναλιού η οποιονδήποτε άλλο για κάτι τέτοιο.

Τα σχετικά δημοσιεύματα είναι συκοφαντικά, δυσφημιστικά και όσοι τα παράγουν και τα αναπαράγουν γνωρίζουν πολύ καλά το ΨΕΥΔΟΣ τους. Κάποια δε από αυτά τα δημοσιεύματα είναι και εξυβριστικά στο βαθμό που με παρουσιάζουν συμπεριφορικά όπως με παρουσιάζουν…

Περιττό να πω ότι οι συντάκτες τους έχουν παραβιάσει στοιχειώδεις κανόνες της δημοσιογραφικής δεοντολογίας, καθώς προφανώς δεν διαθέτουν την παραμικρή γνώση αυτής! Επιφυλάσσομαι των δικαιωμάτων μου και ελπίζω να βγουν και να ανακαλέσουν το συντομότερο».