Βαθμολογία

Βαλαβανόπουλος: «Πρώτα η ομάδα, μετά εγώ!»

Στη mikriliga.com και στην Γαρυφαλλιά Σταματάκη μίλησε ο ποδοσφαιριστής της Καβάλας, Νίκος Βαλαβανόπουλος. Ο νεαρός σέντερ φορ μεταξύ άλλων μίλησε για την οικογένεια της Καβάλας, αλλά και για τις φιλοδοξίες του στο μέλλον. Αναλυτικά τα όσα είπε:

Πως αισθάνεσαι που θα αγωνίζεσαι στην Καβάλα;

«Είμαι πολύ χαρούμενος που θα αγωνιστώ στην ομάδα της πόλης μου, είναι ένας σύλλογος μεγάλος και ιστορικός με πολλά χρόνια παρουσίας στα σαλόνια των μεγάλων κατηγοριών. Δεν χρειάζεται να πω πολλά, νομίζω όλος ο ποδοσφαιρικός κόσμος γνωρίζει για την ιστορία της ομάδας και της φανέλας. Θα φορέσω μια βαριά φανέλα και θα ειμαι συγκεντρωμένος για να βοηθήσω με την σειρά μου την ομάδα να πετύχει κάθε στόχο που εχει. Θα χαρούμε πολυ εμείς οι ποδοσφαιριστές, όπως και οι άνθρωποι που διοικούν την ομάδα, να βλέπουν να έρχεται ο κόσμος στο γήπεδο να στηρίζει την ομάδα και μέσα απο την βοήθεια τους, με την σειρά μας να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο. Κάθε εβδομάδα να τους ευχαριστούμε μέσα στο γήπεδο που θα μας στηρίζουν με θετικά αποτελέσματα».

Οι δικοί σου προσωπικοί στόχοι ποιοι ειναι;

«Ξεκινάω μία νεα σεζόν σε μια νέα ομάδα με καινούργιους στόχους. Κάθε αρχή και δυσκολη όμως με υπομονή, πολλή δουλειά, καθημερινή συγκέντρωση και ομαδική συνεργασία με τους νέους συμπαίκτες, αλλά και τον προπονητή.  Πρώτα απ’ όλα βάζω την ομάδα, είναι ένα ομαδικό άθλημα άλλωστε. Μέσα από αυτό έρχονται και οι προσωπικοί στόχοι. Με αργά και σταθερά βήματα ανεβαίνεις τα σκαλοπάτιαγια τις πρώτες κατηγορίες αλλά και για τις ομάδες στο εξωτερικό».

Τι εύχεσαι για την νεα σεζόν:

«Πρώτα απ’ όλα θα ήθελα να ευχηθώ καλή αρχή σε όλους τους ποδοσφαιριστές αλλά και τους συλλόγους, να μην υπάρξουν τραυματισμοί και να υπάρχει ευγενής ανταγωνισμός μεταξύ των ομάδων. Τέλος, να έρχεται ο κόσμος στο γήπεδο και να βλέπει μια «παρέα» να παίζει μπάλα, χωρίς να υπάρχουν υπερβολικές αντιδράσεις, να αγαπάει και να στηρίζει την ομάδα του».