Βαθμολογία

Τσάλος: «Δυναμικό ρόλο ο ΟΦΗ, σημαντική η προσπάθεια Λεουτσάκου»

Συνάντηση με τον Λεωνίδα Λεουτσάκο στην Αθήνα είχε ο επικεφαλής της διοίκησης του ΟΦΗ Φώτης Τσάλος.

Οι δυο άνδρες συναντήθηκαν στα γραφεία της Football League και συζήτησαν αρκετά θέματα σημαντικά για την κατηγορία, όπως τα έσοδα που προβλέπεται να λάβουν φέτος οι ομάδες, αλλά και το επικείμενο Δ.Σ. της διοργανώτριας που είναι προγραμματισμένο για αύριο (4/8) και στο οποίο ο κ. Τσάλος θα θέσει υποψηφιότητα για την θέση του αντιπροέδρου.

Με δηλώσεις του στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου ο Φώτης Τσάλος αναφέρθηκε στο δυναμικό ρόλο που θα παίξει ο ΟΦΗ στο νέο πρωτάθλημα, αλλά και στην σημαντική βοήθεια και την προσπάθεια του Λεωνίδα Λεουτσάκου για το καλύτερο δυνατό στην κατηγορία.

Αναλυτικά τα λεγόμενα του προέδρου του ΟΦΗ:

«Ευχαριστώ τον κ. Λεουντσάκο για τη συνάντηση και την ενημέρωση. Η προσπάθεια του στην Football league, είναι σημαντική.  Για μας είναι θετικό, ότι θα περιμένουμε φέτος από την Football league ένα ποσό από έσοδα περίπου 100 χιλ. ευρώ, τα οποία θα μας βοηθήσουν στον προγραμματισμό μας. Θα είμαστε πολύ κοντά σε όλες τις διεργασίες της Football league και σαν ΟΦΗ θα παίξουμε δυναμικό ρόλο. Δεν μπορεί να γίνει διαφορετικά, καθώς το όνομα του ΟΦΗ, το επιβάλλει. Θα πάμε μαζί με τον πρόεδρο της Football league στην συνάντηση με τον Υπουργό, για σημαντικές διεκδικήσεις της Football league».