Βαθμολογία

Χάσι: «Έχουμε πολύ καλή ομάδα και θα πάμε πολύ καλά...»

Η πρόκριση στα πλέι οφ του Τσάμπιονς Λιγκ επετεύχθη για τον Ολυμπιακό και στη συνέντευξη Τύπου μετά το ισόπαλο 2-2 με την Παρτιζάν ο Μπέσνικ Χάσι εμφανίστηκε σίγουρος ότι η ομάδα του θα βελτιωθεί πολύ στις προσεχείς της υποχρεώσεις.

Απαντώντας, λοιπόν, στο αν οι «ερυθρόλευκοι» είναι κοντά σε αυτό που θέλει να δει, ανέφερε: «Όχι. Είμαστε στην αρχή. Κάναμε ένα καλό ματς και ένα όχι. Μας λείπουν αγώνες. Έχουμε τραυματίες ή ανέτοιμους ή παίκτες που ήρθαν πιο μετά σαν τον Εμενίκε. Θα γίνουμε πολύ πιο καλοί. Δεν ήμαστε καν κοντά σε αυτό που θέλουμε.

Έχουμε πολύ καλή ομάδα και θα πάμε πολύ καλά. Το πιστεύουμε πολύ. Περίμενα πιο πολλά σήμερα και ο κόσμος περίμενε και παραπάνω. Έχουμε αυτή την ποιότητα και ας μην ήμασταν τοπ σε επίπεδο φυσικής κατάστασης. Είμαστε στη διαδικασία παραγωγής καλού ποδοσφαίρου, αλλά θέλουμε μεγαλύτερη σταθερότητα. Σε αυτή τη φάση πρέπει να γίνουμε πιο καλοί. Έχουμε ανάγκη από όλους τους παίκτες». Από εκεί και πέρα, είπε:

Για τη γεύση που του αφήνει η δεύτερη αναμέτρηση με την Παρτιζάν: «Είμαστε ικανοποιημένοι που περάσαμε. Πέρυσι μην ξεχνάτε πως είχαμε αποκλειστεί με την Μπερ Σεβά και είχαμε κρίση στον σύλλογο. Το πρόβλημα είναι πως δεν έχουμε παίξει αρκετά ματς και ότι είχαμε και αρκετούς τραυματίες. Η ομάδα μας δεν είχε σήμερα την ίδια συμπεριφορά με εκεί. Εκεί πήραμε το 3-1 και όλοι περίμεναν κάτι ανάλογο. Δεν έγινε και αυτό που συνέβη είναι πως αποδείχθηκε ότι είχα πει στους παίκτες μου.

Τότε είχαν εκείνοι την πίεση, τώρα εμείς. Αυτή ήταν η παγίδα. Δεν είμαστε ευχαριστημένοι από σήμερα. Δεν παίξαμε το ποδόσφαιρό μας. Σε δύο εβδομάδες από τώρα θα πρέπει να παίξουμε πιο καλά και να έχουμε δουλέψει πιο καλά. Δεν ήταν εύκολο να κάνουμε ίδιο ματς. Οι παίκτες δεν ήταν όλοι έτοιμοι. Θέλουμε άλλη συμπεριφορά για τη συνέχεια. Ίσως να αποτελεί μία δικαιολογία η κατάσταση του αγωνιστικού χώρου και που έπρεπε να τολμήσουμε τις πιο μακρινές μπαλιές. Θα πρέπει να προσαρμοστούμε».

Για την αντίδρασή του για την πιθανότητα έκπληξης όταν είχε ερωτηθεί σχετικά: «Είναι μία ανθρώπινη αντίδραση. Έχεις άλλη λογική με το 3-1 ή και το 2-0. Παρότι εμείς κάναμε σωστά πράγματα και αυτή την εβδομάδα, είχαμε μία καλή αντίδραση. Μπορεί εσύ να μιλάς στους παίκτες γι' αυτό, αλλά όταν αρχίζει ο αγώνας οι παίκτες σκέφτονται αυτό το αβαντάζ. Αυτό ήταν ένα καλό μάθημα για εμάς. Να κοιτάξουμε τη συνέχεια, να δουλέψουμε πιο καλά και όλοι οι παίκτες αδημονούν για τον επόμενο αγώνα. Εάν ο Βούκοβιτς είχε κάνει το 3-1 ή εάν δεν είχαμε δεχθεί το δεύτερο γκολ, μπορεί να ήταν άλλο ματς.

Για το αν είδε προβλήματα στην άμυνα: «Ποιο πρόβλημα εννοείτε; Τι προβλήματα εντοπίζετε; Εάν θυμάμαι καλά στο Βελιγράδι είχαν μία φάση και εδώ μία φάση στο 0-0 όπου ο 'Κάπι' (σ.σ. Καπίνο) πήγε πολύ καλά και το έβγαλε. Όχι, δεν έχουμε προβλήματα στην άμυνα. Μην ξεχνάτε πως και εκεί και εδώ παίξαμε με μέσο στην άμυνα. Με τον Ρομαό».

Για την κλήρωση των πλέι οφ και το τι προτιμά: «Προτιμάμε τον πιο εύκολο αντιπαλο για να προχωρήσουμε. Δεν κάνουμε εμεις την κλήρωση. Με την Παρτιζάν είχαμε δύσκολη κλήρωση. Αυτή τη φορά έχουμε ομάδες που μπορούν να μας πάνε πιο μακριά. Αυτό προτιμάμε».