Βαθμολογία

Κατεβαίνει ο Πανσερραϊκός, μεγαλομέτοχος ο Νικόλτσιος

Τις τελευταίες μέρες έβγαινε μία αισιοδοξία από τον Πανσερραϊκό πως όλα θα πάνε καλά και η ομάδα θα κατεβεί στο πρωτάθλημα της Β' Εθνικής και αυτό κλείδωσε το βράδυ της Τετάρτης (2/8). Μπορεί η τελική επαφή του Κωνσταντίνου Νικόλτσιου να ήταν προγραμματισμένη για την Πέμπτη (3/8), όμως, το τελικό τηλεφώνημα έγινε και όλα πήγαν καλά.

Τα χρήματα που απαιτούνταν βρέθηκαν και η ανακοίνωση θα βγει εντός των ημερών. Σε αυτή δεν αποκλείεται να επισημοποιούνται και οι αλλαγές στο διοικητικό. Οι μετοχές πλέον περνούν στα χέρια του Νικόλτσιου, ο οποίος θα είναι και ο νέος πρόεδρος. Αντιπρόεδρος προς το παρόν θα παραμείνει ο Παναγιώτης Γιαννόπουλος, ενώ εντός των ημερών θα ξεκαθαρίσει και το ποια θα είναι η νέα σύνθεση του Διοικητικού Συμβουλίου.

Εν τω μεταξύ, μπορεί μέχρι στις Σέρρες να έχουν περιορισμό στις μεταγραφές, όμως, έχουν ήδη πάρει τα μέτρα τους και ο βασικός κορμός έμεινε. Συμβόλαια είχαν ούτως ή άλλως οι Γιαξής, Στέβιτς, Φουσού, Τάντιτς και Ντοράγκι, αλλά θα είναι σαφώς περισσότεροι εκείνοι που θα παραμείνουν.

Ήδη έχουν συμφωνήσει και έχουν ανανεώσει οι Ρίστιτς, Βοσκόπουλος, Ρούτσης, Σιάκκας και Γκούρτσας, ενώ δεδομένος πρέπει να θεωρείται και ο Τσιμίκας, ο οποίος έλεγε όλες αυτές τις μέρες σε κάθε ομάδα που τον προσέγγιζε ότι θα περιμένει τον Πανσερραϊκό.

Σε όλους αυτούς αναμένεται να προστεθεί και ο Ιωαννίδης. Ο τελευταίος εμφανιζόταν διστακτικός τις προηγούμενες μέρες, αλλά από τη στιγμή που είδε... φως στον ορίζοντα, συμφώνησε και εκείνος προφορικά ώστε να παραμείνει στα «λιοντάρια». Επομένως, ο Πανσερραϊκός ξεκινά με μία καλή βάση και σταδιακά θα προχωρήσει και μεταγραφικά. Αξίζει να σημειωθεί πως έχει προταθεί ο Ρούνεϊ Βακενβάι, ο οποίος είχε συμφωνήσει πάντως προφορικά με τη Σπάρτη. Πέρυσι ο 20χρονος Αφρικανός φορ έπαιζε στα Χανιά, αλλά δεν θα απασχολήσει.

Τέλος, ο Πανσερραϊκός είναι σε προχωρημένες επαφές με τον Χαράλαμπο Ζυγκερίδη, ο οποίος την περσινή σεζόν είχε στο πρώτο μισό 10 συμμετοχές στη Β' Εθνική με τον Πανθρακικό. Ολοκλήρωσε τη χρονιά που μας πέρασε στην ΑΕ Καραϊσκάκης.

a-sports.gr