Βαθμολογία

Συνεχίζει με πρόεδρο τον Κολιό ο Αχαρναϊκός

Στη σύσταση προσωρινού Διοικητικού Συμβουλίου προχώρησε ο Αχαρναϊκός. Στην ανακοίνωση που εξέδωσε την Τετάρτη (2/8) η ΠΑΕ της δυτικής Αττικής, τονίζεται ότι μετά από διαβουλεύσεις με παράγοντες του ποδοσφαίρου, παλαίμαχους ποδοσφαιριστές, φιλάθλους, επιχειρηματίες αλλά και την Δημοτική Αρχή, αποφασίστηκε να παραμείνει στο προεδρικό θώκο η Κλήμης Κολιός. Μάλιστα, τις προσεχείς ημέρες θα υπάρξει και ανακοίνωση στην οποία θα γίνονται γνωστά και τα ονόματα που θα απαρτίζουν το οριστικό Δ.Σ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση: «Μία νέα σελίδα στην πορεία του ανοίγει ο ΑΧΑΡΝΑΪΚΟΣ από σήμερα καθώς συστάθηκε προσωρινό Διοικητικό Συμβούλιο το οποίο αναλαμβάνει τόσο να προγραμματίσει την έναρξη της προετοιμασίας της ομάδας όσο και την διαδικασία συμμετοχής στο νέο Πρωτάθλημα της Football League.

Παρότι η χρονιά που πέρασε ήταν ίσως από τις πιο δύσκολες τόσο Οικονομικά όσο και Διοικητικά για τον ΑΧΑΡΝΑΪΚΟ και παρότι ο μέχρι πρότινος Πρόεδρος κ. Κλήμης Κολιός κλήθηκε να αντιμετωπίσει μία «άρρωστη» κατάσταση, τελικά η ομάδα της πόλης μας κατάφερε να παραμείνει στα σαλόνια της Football League για 5η συνεχή χρονιά!

Μετά από σειρά διαβουλεύσεων και επαφών με παράγοντες του ποδοσφαίρου, παλαίμαχους ποδοσφαιριστές, φιλάθλους, επιχειρηματίες αλλά και την Δημοτική Αρχή, που θεωρούν πως η ιστορική ομάδα του ΑΧΑΡΝΑΪΚΟΥ πρέπει να συνεχίσει αδιάλειπτη την πορεία της, αποφασίστηκε στην Προεδρεία να παραμείνει (καθώς όπως όλα δείχνουν ποτέ ουσιαστικά δεν έφυγε) ο κ. Κλήμης Κολιός.

Ο Πρόεδρος της ΠΑΕ κ. Κολιός μετά την ολοκλήρωση της συνάντησης που πραγματοποιήθηκε για πρώτη φορά μετά από πολλά χρόνια παρουσία όλων των παραπάνω παραγόντων, αλλά και του Προέδρου της Football League κ. Λεωνίδα Λεουτσάκου δήλωσε: “Δεν θα άφηνα ΠΟΤΕ την ομάδα της πόλης μου, την ομάδα που μεγάλωσα, να κατρακυλήσει.

Προσπάθησα με κόπο να την κρατήσω στην κατηγορία την περασμένη σεζόν, κάτι που μου στοίχισε τόσο οικονομικά όσο όμως και σε θέμα υγείας. Ο ΑΧΑΡΝΑΪΚΟΣ γυρίζει σελίδα! Ότι έγινε, έγινε. Σήμερα στα γραφεία της ΠΑΕ όλος ο υγιής κόσμος που αγάπησε και αγαπά τον ΑΧΑΡΝΑΪΚΟ ενώθηκε ξανά για να στηρίξει αυτή τη νέα προσπάθεια. Από εδώ και πέρα προχωράμε ενωμένοι όλοι οι φίλοι του ΑΧΑΡΝΑΪΚΟΥ με σκοπό να δούμε καλό ποδόσφαιρο από μία ομάδα που αξίζει τα καλύτερα! Σας θέλω όλους δίπλα μου έμπρακτα”.

Στην συνάντηση παρευρέθηκαν μεταξύ άλλων ο Πρόεδρος των Παλαιμάχων του ΑΧΑΡΝΑΪΚΟΥ κ. Δημήτρης Σαρλής, ο Πρόεδρος του Ερασιτέχνη κ. Κορφιάτης, ο Αντιπρόεδρος κ. Μιχάλης Τσορπατσίδης, ο πρώην Πρόεδρος του ΑΧΑΡΝΑΪΚΟΥ κ. Νίκος Καρδάσης, ο Δημοτικός Σύμβουλος κ. Γιώργος Σιδηρόπουλος και μέλη του Συνδέσμου Φιλάθλων Αχαρναϊκου Valtos. Τις προσεχείς ημέρες θα ακολουθήσει ανακοίνωση με τα μέλη που θα απαρτίζουν το οριστικό Διοικητικό Συμβούλιο της ΠΑΕ ΑΧΑΡΝΑΪΚΟΣ».