Βαθμολογία

Δύο ανανεώσεις, δύο μεταγραφές η Σπάρτη

Τετραπλό «χτύπημα», με δύο ανανεώσεις και ισάριθμες μεταγραφές, για τη Σπάρτη το βράδυ της Τρίτης (1/8). Οι Λάκωνες προχώρησαν στην ανανέωση των συμβολαίων τόσο του Παναγιώτη Κατσίκη όσο και του Χαράλαμπου Οικονομόπουλου.

Παράλληλα, οι «μελανόλευκοι» γνωστοποίησαν και την απόκτηση των Δημήτρη Ζουλιώτη και Σταύρο Παναγιώτου. Αναλυτικά οι ανακοινώσεις: «Η ΠΑΕ Σπάρτη ΑΕ ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας για άλλον έναν χρόνο με τον Παναγιώτη Κατσίκη. Του ευχόμαστε καλή ποδοσφαιρική σεζόν με υγεία και πολλές επιτυχίες.

Η ΠΑΕ Σπάρτη ΑΕ ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας για άλλον έναν χρόνο με τον Χαράλαμπο Οικονομόπουλο. Του ευχόμαστε καλή ποδοσφαιρική σεζόν με υγεία και πολλές επιτυχίες.

Η ΠΑΕ Σπάρτη ΑΕ ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με τον αμυντικό Δημήτρη Ζουλιώτη, ο οποίος έχει αγωνιστεί σε Παναιτωλικό, Εθνικό Αστέρα, Κόρινθο, Ηρακλή Ψαχνών, Νίκη Βόλου, Λαμία και Καλλονή. Τον καλωσορίζουμε στην ομάδα μας και του ευχόμαστε υγεία και πολλές επιτυχίες.

Η ΠΑΕ Σπάρτη ΑΕ ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με τον αμυντικό Σταύρο Παναγιώτου, ο οποίος έχει αγωνιστεί σε Κασσιόπη, ΑΕ Καραϊσκάκης, Ολυμπιακό Βόλου και Παναιγιάλειο. Τον καλωσορίζουμε στην ομάδα μας και του ευχόμαστε υγεία και πολλές επιτυχίες».