Βαθμολογία

Ήρθε για να μείνει ο ιστορικός Δαμασιακός (PICS)

Ο Δαμασιακός ξεκίνησε την προετοιμασία του με νέα όνειρα και φιλοδοξίες στην Α’ ΕΠΣΛ, αφού επέστρεψε μετά από έναν χρόνο απουσίας.

Της Βάσως Γκατζούλη

Ο επιτυχημένος προπονητής κ. Κώστας Καζάκης που οδήγησε την ομάδα στην άνοδο, βρίσκεται και πάλι φέτος στην ίδια ακριβώς θέση, όμως σε μια κατηγορία με μεγαλύτερες απαιτήσεις. Στην ομάδα παρέμεινε το 90% του κορμού από την περασμένη χρονιά και αποκτήθηκαν παίκτες οι οποίοι είχαν αγωνιστεί ξανά στο Δαμασιακό, ο Γιάννης Ιωαννίδης, ο Δημήτρης Μουσιάρης, παίκτες έμπειροι που θα στελεχώσουν το νέο ρόστερ.

Όλα όπως μας είπαν και οι άνθρωποι της διοίκησης, έγιναν με πολύ δουλειά και εκεί που κανένας δεν φανταζόταν το πώς η ομάδα θα αλλάξει κατηγορία, στο τέλος έκαναν το όνειρό τους πραγματικότητα.

Οι μεταγραφές

Οι δηλώσεις

ΘΟΔΩΡΗΣ ΤΟΚΑΣ (πρόεδρος)

«Φέτος πιστεύω ότι η ομάδα μας θα πάει ακόμα καλύτερα, θα δέσει ο περσινός καλός κορμός και επίσης κάναμε αξιόλογες μεταγραφές, αφού γύρισαν παιδιά δικά μας που είναι παίκτες έμπειροι. Εγώ προσωπικά και η διοίκηση έχουμε βάλει τον πήχη πολύ ψηλά, στόχος μας είναι ο Δαμασιακός να πάρει το κύπελλο και φυσικά η ομάδα να είναι μέσα στην 5αδα. Θέλουμε να έχουμε σε αυτή τη προσπάθεια αρωγό τον κόσμο μας και εμείς από την πλευρά μας ότι χρειαστεί η ομάδα μας θα το έχει. Κάναμε πολλές βελτιωτικές κινήσεις στο γήπεδο με δική μας πρωτοβουλία, όπως η ανακαίνιση των αποδυτηρίων, βελτιώσαμε όσο μπορούσαμε και νοικοκυρέψαμε τους πάγκους, επίσης ο αγωνιστικός χώρος είναι πολύ καλός. Θα κάνουμε κάποιες κινήσεις όσον αφορά την κερκίδα και σε ένα μήνα θα είναι έτοιμο το βοηθητικό γήπεδο».

ΚΩΣΤΑΣ ΚΑΖΑΚΗΣ (προπονητής)

«Στην ομάδα του Δαμασιακού έμεινε ο βασικός κορμός, έτσι λοιπόν ο σύλλογος θα προετοιμαστεί όσο γρηγορότερα γίνεται, αφού γνωρίζουν οι παίκτες ο καθένας την φιλοσοφία που υπάρχει. Αποκτήθηκαν παίκτες που ήταν γνώριμοι στην ομάδα. Υπάρχουν πολλές λύσεις, αφού σε κάθε θέση παίζουν δύο παίκτες. Η φιλοσοφία σε όσες ομάδες δούλεψα είναι να δίνω βαρύτητα και στον θεσμό του κυπέλλου, έτσι συμφωνώ με τη διοίκηση και σε αυτό το κομμάτι. Πρέπει γρήγορα να εξασφαλίσουμε μια άνετη παραμονή και μετά να αναρριχηθούμε όσο ψηλότερα γίνεται. Καλή χρονιά σε όλα τα ερασιτεχνικά σωματεία και χωρίς τραυματισμούς».

ΚΩΣΤΑΣ ΛΕΤΣΙΟΣ (παίκτης)

«Καλή χρονιά με υγεία σε όλους, όπως πήγε πέρυσι η χρονιά για τον Δαμασιακό, δικαιωθήκαμε, αφού πιστεύω πως πέσαμε άδικα, όμως άμεσα επιστρέψαμε ξανά στο Α’ τοπικό. Όλη αυτή η επιτυχία οφείλεται στην ομάδα, στη διοίκηση και τον κόσμο μας. Επίσης κοντά σε αυτή την επιτυχία γύρισαν και τα πρόσωπα που γύρισαν και πριν στο Δαμάσι και αυτό σημαίνει πως και φέτος, όπως είχα πει και πέρυσι με σκληρή δουλειά θα έρθουν όλα».

ΣΤΕΛΙΟΣ ΛΟΥΤΣΟΣ (παίκτης)

«Θέλω να ευχηθώ υγεία χωρίς τραυματισμούς. Να συνεχίσουμε όλο αυτό που κάναμε πέρυσι, να καταφέρουμε τους στόχους μας με μια καλή πορεία, οι μεταγραφές που κάναμε είναι δικά μας παιδιά και θα μας βοηθήσουν και ο προπονητής μας έχει βοηθήσει τα μέγιστα».

ΜΑΝΩΛΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ (παίκτης)

«Πιστεύω πως το σημαντικότερο για την ομάδα του Δαμασιακού είναι να σταθεροποιηθεί στην μεγάλη κατηγορία, γιατί εδώ αξίζει να παίζει. Θεωρώ πως τα προηγούμενα χρόνια η ομάδα λειτουργούσε σαν ασανσέρ, αφού άλλαζε συνέχεια κατηγορία με λάθη που γινότανε σε διάφορες θέσεις. Το θέμα είναι πως το Δαμάσι γύρισε και ήρθε για να μείνει. Οι παίκτες που ήρθαν θα βοηθήσουμε με το παραπάνω για να πετύχουν τους στόχους της. Πολλά μπράβο στη διοίκηση, στον προπονητή καθώς και τους παίκτες που συμπληρώνουν το τρίπτυχο της επιτυχίας».

ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΣΟΥΓΛΗΣ (παίκτης)

«Εγώ ήρθα στην ομάδα του Δαμασιακού γιατί άκουσα πως υπάρχει πολύ καλό κλίμα και επιβεβαιώθηκα γιατί με αγκάλιασαν από την πρώτη μέρα όλοι οι παίκτες. Την ομάδα της έβλεπα από πέρυσι, πιστεύω πως φέτος με τις προσθήκες και με την δουλειά η ομάδα θα πάει πολύ καλά, αφού γίνεται εξαιρετική δουλειά από τον προπονητή Κώστα Καζάκη και όπως είπε και ο πρόεδρος το κύπελλο του χρόνου θα πάει στο Δαμασιακό».

ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ

ΤΑ ΝΙΑΤΑ ΤΟΥ ΔΑΜΑΣΙΑΚΟΥ

ΣΤΙΓΜΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ