Βαθμολογία

Προσέλαβε τον Καραδήμο η Προοδευτική

Ο Γιόβαν Μιχαΐλοβιτς άφησε την Προοδευτική ελέω γραφειοκρατικού προβλήματος . Εξάλλου, ο Σέρβος τεχνικός αδυνατούσε να εξασφαλίσει άδεια εργασίας στην Ελλάδα. Οι «βυσσινί» κινήθηκαν ταχύτατα και προσέλαβαν τον Λουκά Καραδήμο που άφησε προ ημερών τον Ιωνικό, όπως ανακοίνωσαν και επίσημα το απόγευμα της Τρίτης (1/8). Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η διοίκηση της Προοδευτικής ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον νεαρό τεχνικό Λουκά Καραδήμο, οποίος αναλαμβάνει την τεχνική καθοδήγηση της ομάδας στοχεύοντας να την βοηθήσει να υλοποιήσει τους υψηλούς στόχους της.

Ο Καραδήμος πέρυσι εργάσθηκε με ξεχωριστή επιτυχία στον Ιωνικό (β’ γύρο), ενώ έχει θητεία σε ομάδες όπως η Καλλιθέα, η Καλλονή, ο Ατρόμητος. Συνεργάτες του Λουκά Καραδήμου θα είναι ο Γιώργος Τσιάνος (βοηθός), Μάριος Κασσιανός (γυμναστής) και ο Διονύσης Χιώτης (προπονητής τερματοφυλάκων).

Ο Καραδήμος και το επιτελείο του (μαζί και ο γεν. αρχηγός Βαγγέλης Ντάγκας), πιάνουν δουλειά από αύριο. Η διοίκηση της Προοδευτικής καλωσορίζουν τον κ. Καραδήμο και τους συνεργάτες τους, κι ελπίζουν ότι θα έχουν μια χρονιά με υγεία και επιτυχίες».