Βαθμολογία

Βούναινα έτοιμα για… ΟΛΑ (PICS)

Μετά την περσινή άκρως επιτυχημένη χρονιά, τα Βούναινα ξεκίνησαν να βλέπουν την επόμενη μέρα. Μια επόμενη μέρα που δεν έχει ξεκαθαρίσει ακόμη σχετικά με την κατηγορία που θα αγωνίζονται. Όπως μας ενημέρωσαν οι άνθρωποι του σωματείου στις 11/8 θα μάθουν τα Βούναινα οριστικά αν θα παίξουν στην Α’ ή την Α1’ ΕΠΣΛ.

Του Χρήστου Γκατζούλη

Ουσιαστικά περιμένουν να δούνε αν θα δηλώσει συμμετοχή ή όχι το Καλοχώρι αφού από εκείνο το μέτωπο περιμένουν τα… ευχάριστα νέα. Όπως και να έχει το σωματείο έχει προετοιμαστεί και τα δύο ενδεχόμενα…

Τα Βούναινα με οδηγό την περσινή πολύ καλή χρονιά, συνεχίζουν και φέτος να δουλεύουν στο ίδιο τέμπο. Το ρόστερ ενισχύθηκε σημαντικά και μάλιστα θα γίνουν και άλλες προσθήκες. Τα Βούναινα όπως και να έχει θέλουν και τη νέα χρονιά να έχουν βλέψεις υψηλές και να κάνουν το βήμα παραπάνω.

Σε αυτή τη προσπάθεια η διοίκηση που αποπνέει μόνο υγεία είναι δίπλα στους παίκτες και το νέο τεχνικό κ. Θοδωρή Εμμανουήλ. Αξίζει μάλιστα να αναφέρουμε πως έχουν γίνει βελτιωτικές εργασίες στα αποδυτήρια.

Οι μεταγραφές

Οι δηλώσεις

ΚΩΣΤΑΣ ΜΕΡΤΖΑΝΙΔΗΣ (πρόεδρος)

«Εύχομαι καλή χρονιά με υγεία στην ομάδα, περιμένουμε  να δούμε τις εξελίξεις για το που θα αγωνιστούμε. Μέχρι 11/8 θα το ξέρουμε και επίσημα. Κάναμε κάποιες προσθήκες για να πάμε καλύτερα. Πήραμε και νέους και έμπειρους παίκτες και εύχομαι να πάει καλά η χρονιά».

ΘΟΔΩΡΗΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ (προπονητής)

«Θέλω να ευχηθώ καλή χρονιά σε όλα τα σωματεία με υγεία όσοι ασχολούνται με το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο, σε όλους τους αθλητές πάνω απ’ όλα να είναι υγιέστατοι. Εμείς ξεκινάμε με φιλοδοξίες. Έχουμε σαν στόχο το καλό ποδόσφαιρο, να είμαστε ανταγωνιστικοί σε όποια κατηγορία παίξουμε. Θέλουμε να αναδείξουμε και κάποια νέα παιδιά που είναι στην ομάδα, ώστε αν μπορέσουμε να τα προωθήσουμε και σε μεγαλύτερες κατηγορίες. Θεωρώ ότι κάναμε κάποιες νέες κινήσεις έμπειρων και νέων παικτών. Θέλω να ευχαριστήσω και εσάς τους δημοσιογράφους, που αν δεν ήσασταν δεν θα υπήρχε αυτή η προβολή. Είναι σημαντικό αυτό που κάνετε για το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο, αξίζετε πολλά συγχαρητήρια. Εγώ μ’ αρέσει να το λέω το δηλώνω ξεκάθαρα, χωρίς την προβολή την δικιά σας δεν θα μπορούσαμε να έχουμε όλα αυτά. Τέλος θέλω να πω για το φίλαθλο κόσμο του χωριού ότι να στηρίξει τη νέα προσπάθεια των παιδιών όλων που είναι στην ομάδα και την προσπάθεια της διοίκησης».

ΗΛΙΑΣ ΜΕΡΤΖΑΝΙΔΗΣ (παίκτης)

«Καλή χρονιά σε όλους που ασχολούνται με το τοπικό, καλή χρονιά στα παιδιά που ήρθαν και στους παλιούς. Υγεία όλα τα άλλα θα έρθουνε…».

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΤΣΙΩΤΗΣ (παίκτης)

«Καλή χρονιά με υγεία σε όλα τα παιδιά της ομάδας. Στόχος της ομάδας είναι να είμαστε πρώτα απ’ όλα οικογένεια και από εκεί και πέρα να πετύχουμε κάτι καλό. Εάν αγωνιστούμε στην Α1’ ΕΠΣΛ, στόχος είναι ξεκάθαρα η άνοδος, αν αγωνιστούμε στην Α’ ΕΠΣΛ, στόχος είναι να κάνουμε μια πολύ καλή πορεία και να βγάλουμε μέσα από το καλό κλίμα που θα βγάλουμε να δείξουμε πως θα είμαστε ανταγωνιστικοί».

ΚΩΣΤΑΣ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ (παίκτης)

«Να έχουμε μια καλή χρονιά με υγεία πάνω απ’ όλα. Οικογένεια πάνω απ’ όλα στην ομάδα, χωρίς τραυματισμούς. Υγεία σε όλα τα σωματεία πάνω απ’ όλα. Στόχος μια καλή πορεία…».