Βαθμολογία

Στόχος η άνετη παραμονή για το Μαυροβούνι (PICS)

Νέα χρονιά με υψηλότερες προσδοκίες όμως για το Μαυροβούνι που μετά την περσινή επιτυχημένη παρουσία του και άνοδο στην Α1’ ΕΠΣΛ θέλει τη νέα σεζόν να κάνει κάτι καλό.

Του Χρήστου Γκατζούλη

Η ομάδα ξεκίνησε την προετοιμασία της και με αρκετά παιδιά από την περασμένη σεζόν και κάποιες ποιοτικές προσθήκες θα προσπαθήσει για το δυνατόν καλύτερο. Πρώτος στόχος είναι σίγουρα η άνετη παραμονή και από εκεί και πέρα το καλύτερο δυνατό πλασάρισμα σε ένα άκρως ανταγωνιστικό πρωτάθλημα. Η διοίκηση είναι δίπλα στο ποδοσφαιρικό τμήμα και όλοι ευελπιστούν σε μια χρονιά που θα συνδυαστεί από επιτυχίες και χαμόγελα.

Τα φιλικά

18/8 Ηρακλή Λάρισας

24/8 Αγίους Αναργύρους

5/9 Λάρισα 2012

Οι μεταγραφές

Η διοίκηση

Οι δηλώσεις

ΓΙΩΡΓΟΣ ΡΙΖΟΠΟΥΛΟΣ (πρόεδρος)

«Εύχομαι καλή χρονιά στην ομάδα μας και σε όλα τα σωματεία, υγεία πάνω απ’ όλα και ότι στόχους έχει ο καθένας να τους υλοποιήσει. Οι στόχοι της ομάδας μας είναι μια άνετη παραμονή, κρυφός πόθος λίγο ψηλότερα, θα δούμε…».

ΛΑΖΑΡΟΣ ΑΓΓΛΟΠΟΥΛΟΣ (προπονητής)

«Ήρθα σε μια ομάδα φιλόδοξη, αυτό ανταποκρίνεται και στις δικές μου φιλοδοξίες, ευελπιστώ με τα παιδιά να χτίσουμε ένα καλό σύνολο, να παίζουμε ωραίο ποδόσφαιρο, να το ευχαριστιέται ο κόσμος και αν έρθει κάτι καλό, με το καλό να έρθει. Θα κάνουμε ακόμη τρεις μεταγραφές.

ΑΡΣΕΝΗΣ ΜΠΑΓΚΑΣ (παίκτης)

«Θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο, σίγουρα είναι δύσκολη η κατηγορία, είμαστε έτοιμοι να ανταπεξέλθουμε στις νέες προκλήσεις. Πιστεύω θα πάνε όλα καλά. Έχουμε πολύ καλό υλικό, γίνανε καλές προσθήκες σημαντικές και πάμε για το καλύτερο».

ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΠΑΤΖΕΛΑΣ (παίκτης)

«Να ευχηθώ μια χρονιά σε όλους τους ποδοσφαιριστές μακριά από τραυματισμούς και ατυχίες. Φέτος βρίσκομαι σε μια νέα ομάδα, πιστεύω πως με καλή δουλειά θα κάνουμε μια καλή πορεία και θα είμαι άκρως ανταγωνιστικοί στην Α1’ ΕΠΣΛ. Οι ποδοσφαιριστές που αποκτήθηκαν είναι πάρα πολύ καλοί, οι παίκτες που υπήρχανε είναι εξίσου καλοί, η διοίκηση συμβάλει τα μέγιστα και πιστεύω και ο προπονητής θα κάνει πολύ σωστά τη δουλειά του και η ομάδα δεν θα έχει κανένα πρόβλημα».

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ (παίκτης)

«Καλή χρονιά σε όλους με υγεία, καινούρια χρονιά φέτος, εγώ έρχομαι από απραγία αλλά θα βοηθήσω όσο μπορώ την ομάδα. Στόχος είναι μια άνετη παραμονή. Καλό ποδόσφαιρο και να παίξουνε τα νέα παιδιά…».

Το γήπεδο