Βαθμολογία

Απόλλων Λάρισας: Πρώτη προπόνηση στο βουνό (PICS)

Έφτασε στις 1 περίπου το μεσημέρι της Δευτέρας 1 Αυγούστου στο Καρπενήσι η αποστολή της ΠΑΕ Απόλλων Λάρισας. Η λαρισινή ομάδα διαμένει στο Hotel Lecadin και θα παραμείνει στο Καρπενήσι έως τις 14 του μηνός.

Την αποστολή με το που έφθασε την υποδέχτηκε η διεύθυνση του ξενοδοχείου. Να θυμίσουμε ότι κοντά του, ο κ. Σάκης Θεοδοσιάδης έχει τους εξής ποδοσφαιριστές: Φιρινίδη, Παϊτέρη, Κραβαρίτη, Σάββα, Σκούπρα, Ιορδανίδη, Κουρτεσιώτη, Ανδρέου Ι., Λουκά, Ανδρέου Ε., Καμπέρη, Παπαζαχαρία, Καρακατσάνη, Χατζή, Ιβανίδη, Τσιλούλη, Διβανέ, Μαυριά, Σουλίδη, Σαχινίδη, Μίλιτς, Συράκο και Κολοβό.

Τον κ. Θεοδοσιάδη πλαισιώνουν ο γυμναστής κ. Κώστας Μαργαρίτης, ο προπονητής τερματοφυλάκων κ. Σοφοκλής Βουλόγκας, ο μασέρ-κινησιοθεραπευτής κ. Βασίλης Νούσιος, ενώ αρχηγός της αποστολής είναι ο διευθυντής της ΠΑΕ κ. Ανδρέας Πασπαλιάρης.

Το απόγευμα στις 6 χωρίς απρόοπτα, πραγματοποιήθηκε η πρώτη προπόνηση επί Ευρυτανικού εδάφους στο αθλητικό κέντρο Καρπενησίου, όπου έγιναν ασκήσεις ταχυδυναμικής, όπως και ασκήσεις με μπάλα.