Βαθμολογία

Πρώτη για Καβάλα

Την πρώτη της προπόνηση ενόψει της σεζόν 2017-2018 πραγματοποιήσε η ομάδα της Καβάλας, στο βοηθητικό του Περιγιαλίου, με άπαντες να δίνουν το παρών.

Ο τεχνικός των Αργοναυτών Κώστας Ανυφαντάκης έκανε δηλώσεις όπου αναφέρθηκε στο μοντέλο που θα ακολουθήσει η μακεδονική ομάδα φέτος και ότι θα χρειαστεί πολύ δουλειά, πίστη και υπομονή. Θα γίνουν, όπως ανέφερε, ακόμα μερικές προσθήκες, ενώ ζήτησε και την στήριξη του κόσμου στην προσπάθεια αυτή.

Αναλυτικά τα λεγόμενα του τεχνικού της Καβάλας:

«Καλή χρονιά σε όλους με υγεία. Το μοντέλο του ΑΟΚ φέτος θα είναι διαφορετικό. Είναι μια νεανική ομάδα. Χρειάζεται πολύ δουλειά, πίστη και υπομονή. Θα γίνουν 4-5 ακόμη προσθήκες στο ρόστερ και πιστεύουμε ότι η ομάδα θα αποκτήσει ταυτότητα. Χρειαζόμαστε και τη στήριξη του κόσμου. Πρέπει να πετύχει αυτό το μοντέλο που είναι μονόδρομος για όλες τις ομάδες βάση των οικονομικών προβλημάτων.

Οι διαφορές είναι μεγάλες από την πρώτη φορά που ήμουν στον ΑΟΚ, όμως η όρεξη είναι μεγάλη και υπάρχει πίστη αλλά και κίνητρο που έχει να κάνει με τη δημιουργία μιας νέας ομάδας, που πιστεύω ότι θα βάλει τις βάσεις για τα επόμενη χρόνια. Εμείς θέλουμε να έχουμε ακόμη 4-5 παιδιά μαζί μας και δεν έχει να κάνει με το ποια κατηγορία θα παίξει η Δόξα Δράμας. Θέλουμε να είμαστε ανταγωνιστική ομάδα με αυτό το μοντέλο που έχουμε αποφασίσει».