Βαθμολογία

Ξεκίνημα με αισιοδοξία για Αστέρα Αμαλιάδας

Την προετοιμασία της ενόψει της νέας σεζόν ξεκίνησε το απόγευμα της Δευτέρας (31/7) η ομάδα του Αστέρα Αμαλιάδας.

Οι Πελοποννήσιοι πραγματοποίησαν μέσα σε κλίμα αισιοδοξίας την πρώτη τους προπόνηση, παρουσία σύσσωμης της διοίκησης και φυσικά του νέου τεχνικού Πέτρου Μίχου, αλλά και με τους φιλάθλους της Αμαλιάδας να δίνουν βροντερό παρών.

Παράλληλα τελέστηκε και ο καθιερωμένος αγιασμός της ομάδας, η οποία στοχεύει σε μεγάλα πράγματα τη νέα σεζόν όπως φανερώνουν και οι δηλώσεις του Πέτρου Μίχου που αναφέρθηκε στο στόχο του να αποκτήσει η ομάδα χαρακτήρα νικητή.

Ο έμπειρος κόουτς μιλώντας στα τοπικά ΜΜΕ ευχαρίστησε τους Θανάση Παπαγεωργίου και Κώστα Νικολόπουλο αναφέροντας ότι η διοίκηση έχει κάνει πρωταθλητισμό στις μεταγραφές και μένει να κάνει το ίδιο και η ομάδα στο γήπεδο. Επίσης αναφέρθηκε στη σκληρή δουλειά για να έρθουν τα επιθυμητά αποτελέσματα και τόνισε τους άξονες πάνω στους οποίους θα δουλέψει η ομάδα της Αμαλιάδας.

Αναλυτικά τα λεγόμενα του κ. Μίχου:

«Η διοίκηση έχει ήδη κάνει … πρωταθλητισμό στις μεταγραφές, και πλέον θα πρέπει να παλέψουμε ώστε να κάνουμε κι εμείς».

Σε ερώτηση για το αν ο Αστέρας είναι το φαβορί στα… χαρτιά για την κατάκτηση του πρωταθλήματος είπε:

«Τα χαρτιά δεν δίνουν νίκες, οι νίκες έρχονται μέσα από σκληρή δουλειά στο γήπεδο».

Σε ερώτηση για τους άξονες πάνω στους οποίους θα βασιστεί η ομάδα δήλωσε:

«Με την διοίκηση έχουμε θέσει τέσσερις άξονες πάνω στους οποίους θα δουλέψουμε. Πρώτον, να φτιάξουμε ένα ισχυρό σύνολο μέσα από το οποίο θα αναδειχθούν τα ατομικά ταλέντα των ποδοσφαιριστών μας. Δεύτερο, να κάνουμε την ομάδα να αποκτήσει χαρακτήρα νικητή, να την εκπαιδεύσουμε δηλαδή στον πρωταθλητισμό. Τρίτο, θα προσπαθήσουμε να ερευνήσουμε την ηλειακή ποδοσφαιρική αγορά για εξεύρεση ντόπιων ταλέντων. Και τέταρτο, να οργανώσουμε τις ακαδημίες του Αστέρα έτσι ώστε η δουλειά που γίνεται εκεί, να βοηθά και την πρώτη ομάδα».