Βαθμολογία

Η πρώτη του Καμπανιακού και τα φιλικά

Την πρώτη προπόνηση ενόψει της νέας αγωνιστικής σεζόν πραγματοποιήσε η ομάδα του Καμπανιακού, μια πρώτη που έγινε παρουσία της διοίκησης, αλλά και αρκετών φιλάθλων.

Τα όνειρα και η αισιοδοξία είναι διάχυτα στο μακεδονικό σύλλογο με τον πρόεδρο της ομάδας κ. Παπαντωνίου να παίρνει το λόγο καλωσορίζοντας παλιούς και νέους παίκτς στην ομάδα, αλλά και το τεχνικό τιμ τους Χρήστο Ζίφκα και Πλάτωνα Κουτσίδη ευχόμενος να πετύχουν τους στόχους τους, τόσο της ομάδας, όσο και τους προσωπικούς τους.

Εν συνεχεία το λόγο πήρε ο γενικός γραμματέας κ. Ματζιούνης που και εκείνος με τη σειρά του καλωσόρισε παίκτες και προπονητές στην ομάδα, ενώ ευχές έδωσε και ο τεχνικός κ. Ζίφκας, πριν ξεκινήσει και η πρώτη προπόνηση της χρονιάς.

Παράλληλα έγιναν γνωστά και τα φιλικά του Καμπανιακού ο οποίος θα αντιμετωπίσει στις 12 Αυγούστου τον Ολυμπιακό Κυμίνων, στις 20 του ίδιου μήνα τον ΠΑΟ Κουφαλίων, ενώ θα δοθούν ακόμα δυο φιλικά τον Αύγουστο στις 26 με τον Ηρακλή Αμπελοκήπων και στις 30 με την Αναγέννηση Χαλκηδόνας.

Πέντε τα φιλικά τον Σεπτέμβριο με το ξεκίνημα να είναι στις 3 Σεπτέμβρη με την Ομόνοια Σίνδου, δυο μέρες αργότερα με την Νικόπολη, στις 7 με την κ-20 του Άρη, ενώ τα δυο τελευταία θα είναι στις 10/9 με το Πάικο Γουμένισσας και στις 13 με τον Αλέξανδρο Κιλκίς.