Βαθμολογία

Αγιασμός και πρώτη στη Θύελλα Ραφήνας

Την πρώτη της συγκέντρωση για τη νέα σεζόν πραγματοποίησε η Θύελλα Ραφήνας, στο δημοτικό γήπεδο της Ραφήνας.

Αρχικά τελέστηκε ο καθιερωμένος αγιασμός και στη συνέχεια πραγματοποιήθηκε η πρώτη προπόνηση της νέας αγωνιστικής περιόδου, παρουσία φίλων της ομάδας και μελών της διοίκησης.

Πριν από τον αγιασμό μίλησε στους παίκτες ο Γενικός Αρχηγός Χρήστος Μυτιληναίος και ο νέος προπονητής τον Λιγνιτωρύχων Σταύρος Ηλιόπουλος, ο οποίος είχε την πρώτη του επαφή με τους παίκτες, παλιούς και νέους, όπου και τους παρουσίασε τους στόχους της ομάδας αλλά και για την φιλοσοφία που θέλει να έχουν στις προπονήσεις και στους αγώνες.

Κατόπιν ακολούθησε ο αγιασμός, τον οποίο τέλεσε ο πατέρας Νικόλαος του Ιερού Ναού της Αναλήψεως Διασταύρωσης Ραφήνας. Απών ήταν ο νέος πρόεδρος της ομάδας, Χρήστος Παπακωνσταντίνου, ο οποίος βρίσκεται σε επαγγελματικό ταξίδι, ενώ μετά τον αγιασμό στους ποδοσφαιριστές μίλησε ο Αντιπρόεδρος των «πρασίνων», Σπύρος Λουκάτος, ο οποίος είπε η ομάδα φέτος θα έχει μία πολύ καλή χρονιά, αρκεί να το πιστέψουν όλοι! Όπως σημείωσε χαρακτηριστικά, πλέον έχουν την εμπειρία.

Εν συνεχεία ακολούθησε η πρώτη προπόνηση της ομάδας, ενώ αξιοσημείωτο είναι ότι για πρώτη φορά φέτος, στην προετοιμασία της αντρικής ομάδας θα συμμετέχουν από την ομάδα των Νέων της Θύελλας όλοι οι γεννηθέντες του 2000 και κάποιοι του 2001.

πηγή: epsanastisentra.blogspot.gr