Βαθμολογία

Στον ΠΑΣ Γιάννινα ο Μπετρά

Παίκτης του ΠΑΣ Γιάννινα με κάθε επισημότητα είναι από την Τρίτη (1/8) ο Φρανκ Μπετρά. Ο Γάλλος άσος είχε εδώ και καιρό συμφωνήσει με τους Ηπειρώτες και συμμετείχε κανονικά στις προπονήσεις, αλλά στην ΠΑΕ περίμεναν το έγγραφο που θα διαβεβαίωνε ότι στην πορεία δεν θα ζητηθεί να πληρωθούν τροφεία.

Η εκκρεμότητα προφανώς ρυθμίστηκε και έτσι υπήρξε η ανακοίνωση, με τον Γάλλο να δεσμεύεται να προσφέρει πολλά γκολ, σημειώνοντας ότι το... μπλε είναι το αγαπημένο του χρώμα! Αναλυτικά: «Η ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1966 ανακοινώνει την απόκτηση για τρία χρόνια του Γάλλου ποδοσφαιριστή Franck Betra.

Ο ποδοσφαιριστής δήλωσε στο pasgiannina.gr: "Από την πρώτη μέρα όλοι με υποδέχθηκαν με τον καλύτερο τρόπο, Διοίκηση, προπονητές και συμπαίχτες. Είμαι σίγουρος ότι η παρουσία μου στην ομάδα θα με βοηθήσει να βελτιωθώ πολύ. Το μόνο που θέλω είναι να συγκεντρωθώ στις προπονήσεις και τους αγώνες και να βοηθήσω την ομάδα μου να ανεβεί ακόμη πιο ψηλά. Υπόσχομαι να δώσω τον καλύτερο μου εαυτό έτσι ώστε να προσφέρω πολλά γκολ. Και κάτι τελευταίο, το μπλε είναι το αγαπημένο μου χρώμα"».