Βαθμολογία

Υποσχέθηκε την άνοδο ο Παπαδόπουλος

Την πρώτη του ανοιχτή προπόνηση πραγματοποίησε τη Δευτέρα (31/7) ο ΟΦΗ, με άπαντες να θέτουν ως αποκλειστικό στόχο την άνοδο. Ο Νίκος Παπαδόπουλος, μάλιστα, είπε ότι ο κόσμος θα πρέπει να περιμένει τα... ευχάριστα στο τέλος της σεζόν, ενώ στάθηκε και στις διοικητικές αλλαγές και τις μεταγραφές.

Ο προπονητής των Κρητικών σημείωσε ότι τα μηνύματα είναι αισιόδοξα και εμφανίστηκε σίγουρος ότι οι εκκρεμότητες σε ρόστερ, ανάμεσα στις οποίες και η παραμονή του Κομεσίδη, και όχι μόνο θα διευθετηθούν σύντομα.

Ο κόσμος να περιμένει την άνοδο στο τέλος του πρωταθλήματος. Αυτό πρέπει να περιμένει. Αυτός είναι ο στόχος μας. Προσπαθούμε να χτίσουμε μια ομάδα με παίκτες που έχουν κίνητρο, σε σχετικά νεαρή ηλικία οι περισσότεροι. Είναι καλοί παίκτες και τους έχουμε εμπιστοσύνη.

Το σίγουρο είναι ότι λόγω των διοικητικών αλλαγών, μείναμε λίγο πίσω. Ειδικά στο να έχουμε ολοκληρώσει το ρόστερ. Αυτές τις μέρες κινούμαστε πολύ καλά. Σίγουρα υπάρχουν εκκρεμότητες, κυρίως στον άξονα μας. Στην θέση του στόπερ και στους αμυντικούς χαφ. Νομίζω ότι τις επόμενες μέρες, θα τις καλύψουμε και αυτές τις θέσεις.

Δεν χάσαμε κάποιο παίκτη, που είχαμε στον προγραμματισμό μας. Στόχος είναι να είμαστε όσο το δυνατόν πιο έτοιμοι, πριν φύγουμε για το Καρπενήσι. Αυτό που προέχει τώρα είναι να δουλέψουμε, όσο καλύτερα μπορούμε αυτό το διάστημα. Το έχω ξαναπεί ότι οι ομάδες χτίζονται αυτήν την περίοδο, σε πολλούς τομείς.

Αυτήν την περίοδο, κερδίζεται το 60% της ανόδου. Τα μηνύματα είναι αισιόδοξα. Η ομάδα έχει αρχίσει να λειτουργεί. Ο πρόεδρος τακτοποιεί τις εκκρεμότητες και τα παιδιά είναι χαρούμενα.

Αυτό που εμένα με κάνει να αισθάνομαι όμορφα, είναι ότι πηγαίνουμε σε ένα Βαρδινογιάννειο αθλητικό κέντρο, που μοιάζει πλέον με αθλητικό κέντρο. Επίσης χαρά μου είναι ότι στο ρόστερ της ομάδα θα έχει δώδεκα Κρητικούς.

Δεν ξέρω αν αυτό έχει ξαναγίνει και είμαι πολύ χαρούμενος για αυτό. Επίσης σημαντικό είναι ότι έχουν ανέβει κάποια παιδιά από την Κ19, στα οποία θα δείξουμε εμπιστοσύνη χωρίς να τα κάψουμε.

Θέλουμε σιγά-σιγά να βγάλουμε παιδιά από τα σπλάχνα της ομάδας. Εύχομαι να ολοκληρώσουμε σύντομα το ρόστερ μας και να μπούμε σε αυτό το δύσκολο πρωτάθλημα. Το ιδανικό θα είναι όταν η ομάδα αναχωρήσει για το Καρπενήσι, να έχουμε κλείσει το ρόστερ μας.

Πιστεύω ότι μέσα στην εβδομάδα, θα είμαστε σε ένα μεγάλο ποσοστό να έχουμε κλείσει το ρόστερ. Μεταγραφικά, περιμένουμε να ξεκαθαρίσει ο Κομεσίδης μέσα στο μυαλό του, τι θέλει να κάνει. Εγω τον θέλω να μείνει και ο πρόεδρος το ίδιο. Θα πάρει τα χρήματα του, για να συνεχίσει. Εύχομαι να μείνει. Εξαρτάται από τον ίδιο.

Αν δεν γίνει αυτό, θα κινηθούμε μεταγραφικά για κάτι ακόμη στον άξονα, στους στόπερ και τους αμυντικούς μέσους. Η φιλοσοφία της ομάδας, είναι να παίζει επιθετικό ποδόσφαιρο, αλλά το μηδέν στην άμυνα παίζει καθοριστικό ρόλο στην κατηγορία.

Ξέρω την κουλτούρα αυτής της ομάδας. Πρέπει να παίζουμε ποδόσφαιρο όμως, γιατί ξέρω την κουλτούρα αυτής της ομάδας. Να έχουμε ταχύτητα. Δεν θα αλλάξουν πολλά. Με πρέσινγκ ψηλά και γενικά όλα αυτά τα στοιχεία που είχε η ομάδα στο δεύτερο εξάμηνο», είπε χαρακτηριστικά.

Μονιάκης: «Προσωπικό μου στοίχημα να ανέβουμε κατηγορία»

Από την πλευρά του ο Μανώλης Μονιάκης έθεσε ως προσωπικό στοίχημα την άνοδο, σημειώνοντας: «Έλειπα δυο χρόνια από την ομάδα. Ευχαριστώ τον προπονητή και τη διοίκηση που με εμπιστεύτηκαν για να γυρίσω πίσω.

Όλα τα παιδιά θα πρέπει να καταλάβουμε σε ποια ομάδα βρισκόμαστε. Χρειάζεται προσπάθεια, κατεβασμένα κεφάλια και πιστεύω ότι όταν αυτά τηρηθούν θα είμαστε το καλοκαίρι όλοι ευχαριστημένοι. Για μένα ο στόχος μου είναι να ανεβάσω την ομάδα εκεί που πρέπει να είναι. Είναι ένα προσωπικό στοίχημα για μένα. Να ανέβουμε κατηγορία και να συνεχίσω στην ομάδα και τα επόμενα χρόνια».

Περογαμβράκης: «Να μεταφέρω την ψυχή της ομάδας»

Να κάνει το τρία στα τρία στις ανόδους θέλει ο Αλέξης Περογαμβράκης, που από την πλευρά του δεσμεύτηκε να κάνει ό,τι μπορεί, ενώ σημείωσε ότι ως πιο έμπειρος θα προσπαθήσει να μεταφέρει και στους συμπαίκτες τους την «ψυχή» της ομάδας. Θέλω να κάνω τρία στα τρία, στους ανόδους. Όταν έφυγα από εδώ η ομάδα ανέβηκε στη Β’ Εθνική, ενώ πέρσι πανηγύρισα άνοδο με τον Απόλλωνα. Το ίδιο θέλω να κάνω και φέτος.

Ξεκινάει μια δύσκολη χρονιά. Είναι ένα νέο ξεκίνημα, με αρκετά νέα παιδιά. Να έχουμε όλοι υγεία, ο κόσμος να είναι κοντά μας και εμείς το μόνο πράγμα που έχουμε στο μυαλό μας, είναι η ομάδα να ανέβει κατηγορία. Αυτός είναι ο στόχος μας. Για αυτό θα ξεκινήσουμε όσο πιο δυνατά μπορούμε. Όλα τα παιδιά θα δώσουμε το 100%  για να τα καταφέρουμε.

Είναι ένα πάρα πολύ δύσκολο πρωτάθλημα. Από την εμπειρία που είχα πέρσι, πρέπει να πώ ότι η ομάδα πρέπει να ξεκινήσει δυνατά και να πάρει αποτελέσματα. Εγώ θα κάνω ότι καλύτερο μπορώ. Η ομάδα να ανέβει και τα δικά μου γκολ, θα έρθουν. Είναι ένα περίεργο συναίσθημα και για μένα.

Θα προσπαθήσω να μεταφέρω στα παιδιά την ψυχή της ομάδας. Τι χρειάζεται, τι πρέπει να κάνουμε και πως πρέπει να το κάνουμε. Εύχομαι να είμαστε υγιείς και η ομάδα θα πετύχει το στόχο της».